Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen vény nélkül kapható...

Milyen vény nélkül kapható bevált szert ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Valamilyen kezdődő fertőzésem van, bővebb folyás. Amikor mosakszom, akkor érzem, hogy kezd viszketni, csípni. Csak egy hét múlva tudok orvoshoz menni. Akkorra kaptam időpontot. És egyébként is éppen hányós, hasmenéses betegséggel fekszem itthon, úgyhogy nem is tudnék most orvoshoz menni, mert annyi ideig nem merek távol maradni a wctől. De addig kéne valami. Csak a Canestent ismerem, de úgy hallottam, hogy most már van olyan, ami jó bakteriális és gombás fertőzésre egyaránt. Mivel nem tudom, mi lehet, így ilyennel próbálkoznék, amíg eljutok az orvoshoz, mert egy hétig tuti nem bírom így ki.
2019. febr. 11. 09:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Az az canesten.

De a patikus néni ebbe tud segiteni.

2019. febr. 11. 09:41
 2/6 A kérdező kommentje:
A Canesten nemcsak gombás fertőzésre jó?
2019. febr. 11. 09:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Inkább előre felkészülnék. Ha többen vannak, akkor nem szeretném ott ecsetelni mindenki füle hallatára, hogy mi a gondom :D
2019. febr. 11. 09:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a canesten addig megteszi amig nem ersz oda az orvoshoz, addig meg felesleges megvenni még pluszba venynelkuli cuccot, mert a doki majd felirja ami kell neked, ami a bajodra jó. Ez meg addig is csak ugymond kidobott penz. En is voltam már igy
2019. febr. 11. 12:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Én canesten combit vettem legutóbb, ami krém+ hüvelytabletta hozzá. Ez szerintem jó. Igaz kb 3000 ft, de nekem bevált. Es még amit alkalmankent szoktam használni, az a betadin kúp. Ez gombás, bakteriális fertőzésekre is jó.
2019. febr. 11. 13:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Canesten kombit vettem, meg még ajánlott a gyógyszertaros helyreállító kúpot.
2019. febr. 11. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!