Jartatok mar melo helyen vagy valhol ciki kellemetlen helyjezbe hasmenessel?
Én suliban. Doga volt, nem engedett ki a tanár, mondván puskázni akarok.
Összefostam a széket, folyt alattam. Óra után még a róka is megkergetett. Valami vírus lehetett, de ennek már jópár éve.
18 lány
Azonnal haza kell jönni.
Amúgy nem jártam még így. Általában már reggel vagy este voltak előjele.
Hajnalban volt hasmenésem. Reggel szóltam a főnöknek, hogy nem tudok menni dolgozni, mert hasmenésem van. Azt mondta, nem baj, majd adok pálinkát. Elindultam, de a buszon rámjött. Egy nyilvános WC-ben kellett elintéznem. Szörnyű volt.
Egyszer unokatesómat kapta el egy vásáron. Beülünk egy kocsmába, hogy eltudja intézni a dolgát. 1 órát vártunk rá. Elfogyott a WC papír nála meg kevés volt a pzs. Ellenkező neműek vagyunk, nem tudtam bemenni hozzá, miután 1 óra műlva is retyón volt. Én kiröhögtem, mert a nadrágja is szaros lett.
ez kicsit más.
Nyaralás volt, a Balcsin. Felmentünk egy kilátóba és ott fent nagyon rámjött. Rohantam le, hogy ugye van wc is. Fizetős. akkor vissza fel, mert a páromnál volt a cucc. megint le. a wc ott volt a pult mellett, ahol fizetni kellett. na ott aztán minden kijött, ami nem kis hanggal is járt ugye. Kimentem úgy 20 perc után. a pultnál hatalmas tömeg. úgy égett a fejem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!