Lányok! Nem szoktatok irigykedni a férfiakra, hogy nekik mennyivel egyszerűbb pisilni valahol?
Nem tudom miért ilyen karótnyelt az előző kettő válaszoló. Én szoktam..
Miért, második hova tegye a cuccát ha nincs fogas??
Főleg rossz ha a föld szutykos, a zár nem jó, nagy kabátot nem tudod levenni mert nincs fogas, így tartanod kell felhuzva az egyik kezeddel, a másikon log a taskad, és fogod a kilincset h ne nyissanak rád, közbe koncentrálj a pisilesre, aztán valahogy töröld ki ezek után és közben imadkozz hogy véletlen se erj semmihez és ne akarjon rad nyitni senki :) Igen a férfiaknak rohadtul egyszerűbb.
12:18 : A férfiak nem is szokták megtörölni utána...
12:34 : Igen, főleg amikor össze vissza fröcsköl is közben.
Dehogynem :D főleg amikor a női wc előtt 200-an állnak sorba, a pasik meg csak jönnek és mennek.
Buszos kiránduláson voltam. A 20-30 perces szüneteket végig sorban állással töltöttem, míg kedves férfi barátaim, pisiltek, vettek egy kávét, elszívtak egy cigit és ültek 10 percet a buszon az indulásra várva.
Bár azt undorítónak tartom, hogy nem törlik meg, nem vonzó a foltos alsógatya.
ui: Az ember nem mindenhová megy baráti kísérettel.
Ne általánosítsatok, én férfiként például megtörlöm pisilés után, mert nem szeretem ha bepiszkolódik az alsógatyám.
Kedves kérdező, vegyél pisilőtölcsért, vagy bármilyen tölcsért amit odatarthatsz.
Terpeszbe állsz, odateszed a tölcsért és pisilsz, nem kell aggódnod a guggolás meg egyéb kellemetlenségek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!