Mit lehet ilyenkor tenni tényleg egyszerűbb egy ugrással el dobni az egészet vagy meg várni hogy a szervezetem mondja fel a szolgálatot vagy nem tudom mit lehet tenni?
Szedj Omega3 kapszulát és B-vitamin komplexet. Plusz ha gondolod, akkor valamilyen gyógynövényes tablettát is, ezek is recept nélkül kaphatók (pl. Nervenpflege, Sedacur, Valeriana).
Kezdj el sportolni valamit, legalább hetente háromszor; vagy legalább sétálj napi fél órát. És legyél minél többet a friss levegőn.
Mélyülj el a hobbijaidban, ha vannak; ha nincsenek, akkor keress valamit, ami érdekel.
Járj társaságba, ha van olyan társaság, amelyben ki tudsz zökkenni a folyamatos rágódásból, és nincsenek rossz hatással rád az emberek.
Ha MINDEZEKET megteszed, és pár hét után sem érzed magad jobban esetleg, akkor keress fel egy pszichológust. De idővel mindig jobb szokott lenni, csak túl kell esni a gyászfolyamat egyes állomásain. (Tudom, hogy "csak" elhagyott, de a pszichológiában ezt "tárgyvesztésnek" hívják, és fel kell dolgoznod. Ha gondolod, olvass utána, sok hasznos tanácsot találhatsz a neten.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!