Tudnátok mondani ingyenes online lelki segély szolgálatot ahova lehet írni?
www.orvostudakozo.hu
Ezen az oldalon vannak pszichiáterek, pszichológusok is, akiknek írhatsz.
Ez egy meglepően pozitív komment, eddig ahol megemlítettem, milyen végzettségű vagyok, csak leszóltak. :(
Én szeretek olvasni, imádom a könyveket és ilyen környezeteben dolgozni, köszönöm a könyvesbolt ötletet, most el is küldöm több helyre az életrajzom.
wwww.delutan.hu
www.lelkisegelyposta.hu
www.stresszdoki.hu ezek mennek fejből. Ezeket meg az orvostudakozót meg a hazipatika.hu
De konkrét válasz csak az első kettőről jön gyorsan.
Én is ugyanígy vagyok. Nem vagyunk lelkitársak vagy ismerjük egymást? Hány éves vagy? Telefonos lelkisegélyt is igénybe veheted 116-123 felnőtteké az ifjúsági más(hány éves vagy?) vagy ha nem használ menj TB-s pszichiáterhez,pszichológushoz. Szerintem utóbbi 2 kéne Neked vagy fiú vagy és szégyelled?
Köszönöm az ötleteket, információkat!
Utolsónak válaszolva én 29 éves hölgy vagyok és mostanság egyre jobban kijön rajtam az emberundor. Semmi tiszteletet nem adnak meg egymásnak, beszólogatnak, átverik a másikat ahol bírják és agresszívak, rámenősek, mert az boldogul, aki eltapossa a többit. Éppen lakás felújítás van 2 szomszédnál, de már február közepe óta hallgathatjuk, mert egy elkezdte, aztán sorban 2-en is csináltatják, még hétvégén is, nincs ismerős, akihez mehetnénk és már kezdünk teljesen kikészülni a folyamatos fúrástól, kopácsolástól. Már hirdetjük a lakásunkat lassan 5 hónapja de elég eredménytelenül, kevés az érdeklődő vagy jócskán áron aluli értékért venné meg. Legszívesebben egy lakatlan szigetre vagy egy másik naprenszerbe költöznék, akkor talán nyugalomra lelnék. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!