Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok ti szeretitek a menstru...

Lányok ti szeretitek a menstruációtokat?

Figyelt kérdés
Lehet engem hülyének fogtok nézni, de én szeretem, semmi bajom nincs vele.
2010. jún. 27. 15:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Nekem nem lenne bajom vele, ha nem görcsölne a hasam rohadtul. Csomószor kellett már miatta kihagyni egy-két napot a suliban, volt, hogy annyira rosszul voltam, hogy haza kellett kéredzkednem, és persze mindenki tudta, miért...
2010. jún. 27. 16:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
semmi bajom nem lenne vele, ha normális lenne... de nem az...kiba.szottul nem. :(
2010. jún. 27. 16:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy voltam,hogy már alig vártam,hogy megjöjjön,mert 14 voltam mikor megjött és ugye az osztályba már azzal piszkáltak a lányok... És hát örültem a legelső alkalomnak,aztán a következő kb fél évre rá jött meg..

Most meg már,h havi rendszerességgel van,nagyon útálom.

Én is pattanásos leszek előtte és nekem is iszonyúan tud fájni a hasam.. :(

2010. jún. 27. 16:39
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy szeretem, imádom hogy görcsölök, és hogy a hasam szétreped, azt is imádom hogy éjjel felkelek betétet cserélni, és a éjjeli betét megtelik és a lábam közt foljik , imádom amikor ilyenkor tesi óra van vagy kirándulok
2010. jún. 27. 16:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, rajongok érte :=)! El ne hidd! Én is a halálomon vagyok, már előtte néhány nappal görcsöl a hasam, hányingerem van, pattanásos lesz a képem, ezek aztán az első 3 napban kicsúcsosodnak (ilyenkor hányok is a görcsöktől), majd egy csapásra megszűnnek az utolsó 2-3 napra. Ilyen módon nemcsak az a bizonyos 5-6 napom, de az azt megelőző 4-5 napom is romokban.

Persze, már rutinos vén róka vagyok (40), így némi gyógyszerrel és néha magamat is meglepő színészi teljesítménnyel többnyire sikerül ugyanúgy végeznem mindent, mint a többi napon, de belül így is szenvedek.

2010. jún. 27. 18:20
 16/18 anonim válasza:
100%
Én most igen,mert egy bulira(amire irtózatosan készülök)addigra el fog múlni.Most szeretem hogy előbb jött,így jobban élvezem majd a tombolást,zenét!
2010. jún. 27. 20:00
 17/18 anonim ***** válasza:

Én valami megmagyarázhatatlan dolog miatt, még mindig szeretem. Lassan 1 éve, de még mindig úgy várom a következőt mint a legelsőt ( tuti nekem jött meg szinte legutoljára az osztályba stb.). Én nem görcsölök olyankor csak előtte 1 nappal, így felüdülés amikor megjön. Engem a betét se zavar, olyan mintha mindig egy kis párnám lenne amin ülök.

Tudom sok mindenkinek meggyűlik vele a baja, így elnézésüket is kérem a válaszomért, de hát mindig is 2 véglet volt.

2010. jún. 28. 00:08
 18/18 anonim ***** válasza:

Utálom. Állandóan stresszelek miatta. Még télen elvoltam úgy, hogy felvettem a nadrágom alá több bugyit, ami nagyobb biztonság érzetet adott, de volt olyan, hogy még azok is átáztak. De most nyáron már előre rettegek, tábor, kirándulás, strand... méghozzá rendszertelen is, szóval kiszámíthatatlan. És a menszeszem 2., 3. napján szinte semmire nem vagyok képes, csak szaladgálok a wc-re cserélgetni a betétet. És most lehet, hogy az erdőben fogok túrázni... fogalmam sincs, hogy ott hogyan tudom megoldani a cserét. De ez már az én gondom.

14/l

2013. jún. 22. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!