Lányok ti szeretitek a menstruációtokat?
Lehet nem lenne bajom vele, de én abba a kategóriába esem, hogy előtte iszonyú pattanásos leszek, szörnyű hagulat változásaim vannak, görcsölök, izzadok.
Ha ezek nem lennének, akkor nem zavarna, max a kezelésem miatt lenne rossz, hogy nem tudnék akkor menni.
20/L
Gyűlölöm.
De nem olyan régen kezdődött az egész, amikor megjött, akkor örültem a fejemnek - persze csak magamban :D -, most viszont inkább csak tehernek érzem, főleg, hogy 3 év múltán már görcsöl a hasam. Olyankor legszívesebben meg sem mozdulok, naponta nyomom magamba a sok fájdalomcsillapítót, megy a hasam, hányinger kerülget, szédülök, mégis éhes vagyok és feszült, bármin elsírom magam, pedig egyébként nem vagyok túl érzelgős ember, meg sértődékeny... Nem szívesen mozdulok ki, mert ki tudja, lehet, hogy olyan helyre keveredek, ahol nincsen wc, stb., szóval szerintem ez nem olyan jó dolog, mint amilyennek tűnik.
Nekem általában semmi bajom nincs vele.:)
Persze tudom, h sokak nagyon szenvednek ilyenkor, elvileg a melegvizes borogatás, meg néhány egyszerű tornagyakorlat segíthet a fájdalmon.
Hát én nem szeretem,de különösebben nincs semmi problémám vele!:)Bár ugye mindig akkor jön meg,amikor nem kellene neki!:DRégóta láttam a pasimat,talizunk,erre semmi huncutkodás.De se baj!
Egyébként meg ez mutatja meg,hogy minden rendben zajlik a szervezetben!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!