Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok ti szeretitek a menstru...

Lányok ti szeretitek a menstruációtokat?

Figyelt kérdés
Lehet engem hülyének fogtok nézni, de én szeretem, semmi bajom nincs vele.
2010. jún. 27. 15:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem lenne bajom vele, de én abba a kategóriába esem, hogy előtte iszonyú pattanásos leszek, szörnyű hagulat változásaim vannak, görcsölök, izzadok.

Ha ezek nem lennének, akkor nem zavarna, max a kezelésem miatt lenne rossz, hogy nem tudnék akkor menni.

20/L

2010. jún. 27. 15:56
 2/18 anonim válasza:
82%
Hát nem tudom de én sem szeretem...szörnyű görcseim vannak és én is pattis leszek amit nagyon nem szeretek....
2010. jún. 27. 15:59
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem, tiszta h*lye leszek ilyenkor... meg úgy fáj a hasam felsem tudok állni, amúgy még az elején én is szeretem kb 4 hónapig de utána...
2010. jún. 27. 15:59
 4/18 anonim ***** válasza:
75%

Gyűlölöm.

De nem olyan régen kezdődött az egész, amikor megjött, akkor örültem a fejemnek - persze csak magamban :D -, most viszont inkább csak tehernek érzem, főleg, hogy 3 év múltán már görcsöl a hasam. Olyankor legszívesebben meg sem mozdulok, naponta nyomom magamba a sok fájdalomcsillapítót, megy a hasam, hányinger kerülget, szédülök, mégis éhes vagyok és feszült, bármin elsírom magam, pedig egyébként nem vagyok túl érzelgős ember, meg sértődékeny... Nem szívesen mozdulok ki, mert ki tudja, lehet, hogy olyan helyre keveredek, ahol nincsen wc, stb., szóval szerintem ez nem olyan jó dolog, mint amilyennek tűnik.

2010. jún. 27. 16:00
 5/18 anonim ***** válasza:

Nekem általában semmi bajom nincs vele.:)

Persze tudom, h sokak nagyon szenvednek ilyenkor, elvileg a melegvizes borogatás, meg néhány egyszerű tornagyakorlat segíthet a fájdalmon.

2010. jún. 27. 16:01
 6/18 anonim ***** válasza:
84%
mivel ilyenkor uszoda kilőve, nem vagyok oda érte:P
2010. jún. 27. 16:03
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
amikor félek hogy mi van ha van valami aztán mégis megjön szeretem:D amikor majdnem elájulok miatta és halálosan görcsöl a hasam gyűlölöm
2010. jún. 27. 16:04
 8/18 anonim válasza:
Én ritkán görcsölök, de attól még kellemetlen érzés. Nem szeretem, de már rég megszoktam, ez a nők sorsa!
 9/18 anonim válasza:
100%

Hát én nem szeretem,de különösebben nincs semmi problémám vele!:)Bár ugye mindig akkor jön meg,amikor nem kellene neki!:DRégóta láttam a pasimat,talizunk,erre semmi huncutkodás.De se baj!

Egyébként meg ez mutatja meg,hogy minden rendben zajlik a szervezetben!:)

10/18 anonim ***** válasza:
84%
Én pasi vagyok /bocsi/. De nem tudom elképzelni, hogy mit lehet benne szeretni.Persze az, hogy érett, teljes értékű nő vagyok, az jó. De maga a vérzés, a körülmények stb. jó?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!