Hogyan nevezitek a menstruációtokat?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mondjátok ha megjön. Csak így hogy megjött a menstruációm, vagy menszesz, stb..2010. jún. 27. 10:43
13/18 anonim válasza:
hevizek heavyzek . a párom ezt jobban szereti mint azt hogy NA MEGJÖTT amitől kikészül, én is jobban vagyok hevizek este jó kis betét ,nuku sex, reggel zuhany , nuku sex , este keksz és no sex...
14/18 anonim válasza:
én első két nap simán mensizek, ilyenkor normál betét
második nap amikor éjjeli betét meg vatta meg két bugyi akkor hevizek, este meg niagara ( a párom szerint monstruálok) ilyenkor estére tena betét vagy peluska, aztán még 3 nap hevizek...
15/18 anonim válasza:
Piroszka,Mensi
Suliban a csajokkal más. Ha vmelyikőnk sóhajt akkor már tudjuk h mi a baj :D :D
16/18 anonim válasza:
Én csak úgy emlegetem, hogy megjött. ettől a mensi/menszi kifejezéstől rosszul vagyok, iszonyú béna.
barátom szokta még poénosan úgy kérdezni, hogy na megjött Vér néni? (aki néz South Parkot, vágja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!