Lányok, ti hogy nevezitek "azokat" a napokat?
Figyelt kérdés
pl. hallottam olyat is, hogy: vörös hadsereg, meg ilyesmik :D2009. márc. 4. 20:01
1/9 anonim válasza:
be állt a mercim,piros betűs ünnepek.a férjem meg csak nyüszis napnak hívja. :)
2/9 anonim válasza:
"Nehéz napok a Föld nevű bolygón".
Amúgy ezt nem kell túllihegni. A párodnak megmondod, hogy vérzésed van - más meg ne lássa rajtad. Ő se - csak tudjon róla, hogy most kicsit kíméletesebben...
3/9 anonim válasza:
Mi még suliban úgy neveztük,h. hosszú hajunk van.Most huszon évesen megvan és kész!Piros ünnep.Lehetne még ragozni.
4/9 anonim válasza:
Mostanában suliban melindának szoktuk nevezni.
5/9 anonim válasza:
"jaj basszus megint megvan" ennyi.
off: de aranyos, nyüszis nap :)))
6/9 anonim válasza:
Ha a barátomnak mondom,akkor megjött,és akkor már érti. Meg ha másnak is mondom,akkor is így mondom. De amúgy meg menstruálok,ha le kell írni,akkor leírom.
8/9 anonim válasza:
Női baj, havi baj, "rajtam kívülálló okok miatt" (tesin mindig ezt mondtam, ha nem tornáztam), amerikai nagybácsi, "utolért a végzet", "havonta ismétlődő probléma", "csomag"
Sokféle névvel illettem, de általában a pillantásomból megértik, ha éppen aktuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!