Hólyagfájdalom szindróma lehet? (IC)
Figyelt kérdés
Elsősorban IC -s betegek véleményre lennék kíváncsi.Egy felfázással kezdődött minden (e coli) aztán szedtem nitrofurantoint 7 napig. A csípő, égető érzés elmúlt, viszont minimális vizelési inger megmaradt. Azóta eltellt 3 hét és mosthugycsövem és környéke szúrkál... nem mondanám erősnek, de fáj. Ha telik a hólyagom, akkor enyhül ez a fájdalom. Vizelni napi 3-4-5x szoktam menni, éjszaka egyszer maximum. Vizelési ingem néha erősebb, néha gyengébb. Minnél tovább tartom vissza, annál jobb. Ötletek? Urológushoz hétfőre van időpontom.2018. dec. 4. 12:45
1/2 anonim válasza:
Ennél a betegségnél egy nap 60x mész wcre pisilni vagy csak az inger miatt. Plusz fáj is rohadtul. Úgyhogy szerintem te még fel vagy fázva mindig, nem lett jól kikezelve.
2/2 anonim válasza:
Nekem ugyanilyen tünetekkel hüvelygyulladással egybekötött húgyhólyaggyulladásom volt hónapokig, az orvosok meg csak antibiotikummal tömtek, ami miatt még szörnyűbb lett a helyzet. Nekem a sok folyadék(víz, csalántea, mezei zsurló, kamilla) és a Canephron segített sok C-vitaminnal. D-mannóz e. coli ellen nagyon jó. Emellett szükséges valami hüvelyflóra-helyreállító is. Ja és semmi hosszú fürdő, meg szex gyógyulásig. Jobbulást kívánok, tudom milyen szörnyű ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!