Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valakit érint az úgynevezett...

Valakit érint az úgynevezett interstitialis cystitis? (hólyagfájdalom szindróma)

Figyelt kérdés
Még nem voltam orvosnál kezelés miatt, de szeretnék tudni házi bevált tippeket, a fajdalom és a diszkomfortérzés megszüntetésére. Előre nagyon nagyon köszönöm a válaszokat!

#fájdalom #felfázás #hólyagfájdalom #interstitialis cystitis
2018. márc. 11. 08:54
 1/5 anonim válasza:
Sya. Neked mik a tüneteid? Orvos diagnosztizálta a betegséget? Félek hogy nekem is ez van.
2018. ápr. 22. 17:10
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia! nagyon sokszor voltam háziorvosnál, és amikor el lettem küldve nőgyógyászhoz (mert már nem tudott mit mondani a doki) akkor mondta az orvos hogy biztos ez a baj. De előtte igazából már tudtam az internetnek hála, de igazam lett.

Ha te is elmész ezzel orvoshoz, érdemes előtte pár hétig irogatni, mi fáj, mennyire, mi segít. Ha eddig voltál orvosnál és kaptál antibiotikumot (ebbe biztos vagyok) akkor azokat is írd fel. Így látja a doki mit vettél be ami nem használt. Én telefonomban összeírtam, és a nődoki le volt nyűgözve. Szerinte ez nagyon nagy segítség!

2018. máj. 28. 21:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, a tüneteket kihagytam :D Hidegrázás, folyamatos vizelési inger, fájdalom a genitáliáknál (kicsit égő kicsit szúró érzés), egy nagyon erős diszkomfortérzet, amikor rossz ülni, rossz állni, ha elfekszem akkor meg végem van. Mint egy izmos-erős felfázás. És volt már cseppentés is (egy csepp vizelet kijön) de ez csak a leges legrosszabb állapotomban (egyszer volt csak, akkor lázam is volt, meg minden bajom)
2018. máj. 28. 21:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi az a cseppentés, azt hogy kell elképzelni? Sikerült valami gyógymódot találnod rá?
2020. nov. 9. 19:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Utána megmagyaráztam. Olyan mint az inkontinencia (ami terhesség alatt/után meg idősebb korban jön ki), hogy mondjuk egy nagyobb tüsszentésre egy-két csepp vizelet kijön. Ugyebár ez elég kellemetlen... Gyógymód.. hát ha annak lehet hívni: Amióta nem iszok üdítőt, csak teát, vizet meg kávét, azóta elmúlt. Érdekes összefüggés, az orvosom szerint logikus lehet,hogy a sok édesítő/tartósító/színezőszer miatt begyullad. (Valamint vegetáriánus lettem, ezzel is sokan összefüggésbe hozzák, de én inkább az üdítőkre gyanakszom). Nagyon ritkán fordul elő azóta, amikor nagyon keveset iszok. Ez rendeződik is egy nagy pohár víz elfogyasztása után. :)
2021. jan. 18. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!