Lehet Toxikus sokk szindróma?
11 éves korom óta menstruálok és alkalmanként 13 éves korom óta használok tampont. Jelenleg is megvan és most is úgy adódott hogy inkább tampont használok erre ma délelőtt elkezdtem nagyon szédülni és ájulás határán voltam. Azért azt is tegyük hozzá hogy ez kb 10:30kor történt és addig csak 1 pohár vizet ittam meg szóval van rá esély hogy energiahianyom volt. Mikor szédültem akkor megitattak velem egy pohár üdítőt és 2-3 perc múlva már jobb volt szerencsére.
De most teljesen be vagyok parázva hogy mi volt ez. Tss vagy csak nem volt energiam?
Hánykor tetted be a tampont?
Mennyi időt töltöttél a napon vagy levegőtlen helyiségben milyen tevékenységgel?
Ezek is számíthatnak.
Nem valószínű, inkább a nagy meleg, párás idő, és a kevés víz-és tápanyagbevétel okozhatta. Lehet leesett a cukrod is.
Plusz azért ha igényes vagy, és megfelelő időközönként cserélgeted a tamponod se valószínű, hogy tss.
"11 éves kor környékén szakmai ritkaság"
Ki mondta, hogy 11 éves kor körül van a kérdező? Senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!