Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon félek? Megfog jönni?

Nagyon félek? Megfog jönni?

Figyelt kérdés

11 éves vagyok.

Koromhoz képest érett.

Szőrös a hónaljam és lent is.

2 éve és 3 hónapja van fehér flyásom

De pár hónapja inkább már átlátszó vagy alig van valami folyás,ma például nagyon picike fehér volt a bugyimon.

De reggel pisilésnél,begörcsölt az alhasam.Kb a görcs 4-5 percig tarthatott.

Félek hogy meg fog jönni!

Várom is,de olyan sok rosszat hallok róla,hogy nagyon félek tőle!

És a csalán tea jó hüvely tisztitó?

Elnézést a helyes írási hibákért.

Előreis Köszönöm a válaszokat!

2010. jún. 26. 20:18
1 2
 11/18 anonim válasza:

Jaj,ne a fehér folyáshoz mérjed magad.:D

Amúgy is még csak 11 éves vagy,lehet még évekig nem lesz menstruációd,hidd el,jobban is járnál.Nem szörnyű,de még meg fogod unni épp elégszer!:D

2010. jún. 26. 20:40
 12/18 A kérdező kommentje:
megint elkezdett sajogni nagyon nagyon picit alul a hasam.
2010. jún. 26. 20:41
 13/18 anonim ***** válasza:

Ne félj nem lesz semmi baj.Ha mástüneted nincs , és azóta nem volt ilyen görcsöd a nap folyamán, akkor nem tudom mitől lehetett.

Ez az élet velejárója, hidd el, ha már menstruálni fogsz, akkor bele fogsz"rázódni"a dolgokba.Nem kell szégyelned, bár tudom fura az mikor így "kibeszélik"az ember effajta magánügyét, mégha családtag is az illető.

Amit itt mondanak, arra sajna nem mindig lehet hagyatkozni.

Itt ez van!ezt is meg lehet szokni.

Vigyázz magadra, végy erőt magadon, és próbálj meg beszélgetni anyuddal

Sok sikert, fel a fejjel, és vigyázz magadra!

Ha gondod van, írj nyugodtan privit is.

2010. jún. 26. 20:42
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem igaz, hogy a folyás 2 évig tart! Van, akinek 1-2 hónappal, másoknak hosszú évekkel az első menzesze előtt jelentkezik a folyás és innen kezdve mindig lesz. Tehát ehhez nem tudod mérni, hogy mikor jön meg. Senki sem tudja neked ezt előre megmondani, de ha nem vagy felfázva, nem rontottad el a gyomrodat (a hasfájás elég becsapós), nincs fertőzésed, akkor lehet, hogy már azért fáj a hasad, mert 1-2 napon belül megjön. Csak a tested "tudja", hogy pontosan mikor.

Ne félj tőle, nem azért írjuk, hogy ne várjátok, mert valami horror lenne, de elég lesz kb.35-40 évet végig menstruálnod (persze Murphy törvénye szerint szinte minden kirándulás, strand, nyaralás, sielés, randi, stb. bele fog esni!), nem kell azt még ilyen fiatalon annyira siettetni! :=)

2010. jún. 26. 20:48
 15/18 anonim ***** válasza:

Miért ellenőrizgeted állandóan a testedet? Miért foglalkozol mindig magaddal? A tested normális reakcióit is állandóan figyeled, állandóan szorongasz tőle. Semmi bajod sincsen, azok, amiket leírtál teljesen természetesek. Ha viszont minden rezdülését állandóan figyeled a testednek, vagy hipochonder leszel előbb utóbb, vagy testi betegségekbe fogsz menekülni.

Igazából mi az, amitől félsz? Ezt a kérdést már számtalanszor feltetted ezen a holnapon. Milyen választ vársz?

Azt, hogy mikor fog megjönni, senki sem fogja neked megjósolni. Tudom,hogy nagyon várod már, mint a legtöbb veled egykorú lány. Siettetni viszont nem lehet. Megjön, amikor eljön az ideje, amikor a tested megérik rá.

Ha inkább lelki nehézséget okoz annyira, hogy a nap jelentős részét az ezzel való foglalatosság tölti ki, akkor jobban teszed, ha gyermekpszichológushoz fordulsz. Általános suliban szokott rendelni pszichológus. Ilyen jellegű problémával is nyugodtan felkeresheted.

2010. jún. 26. 22:45
 16/18 anonim ***** válasza:

MÉG HÁNYSZOR AKAROD EZT A KÉRDÉST FELTENNI???

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__94168..

EGYESEK MILYEN SZÁNALMASOK :S

A GÖRCSÖLÉS NEM BIZTOS AZT JELEZI,HOGY MEGFOG JÖNNI.SZERINTEM FELFÁZTÁL.4-6PERC AZ NEM SOK.AMI ELŐTT MEGJÖTT 2 HÉTEN KERESZTÜL FOLYAMATOSAN GÖRCSÖLT.NEM TUDTAM FELKELNI AZ ÁGYBÓL.NEM HOGY 4-5 PERCIG.ISTENEM..EGYESEK

2010. jún. 27. 13:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem folyásom se volt és nem is görcsöltem előtte. Csak megjött és kész.

A csalán teával mik a terveid? Eszedbe ne jusson a hüvelyedet bármivel kimosni. Az ott nem piszkos! Ha tisztitgatnád, csak ártanál vele. Felborítod az egyensúlyát, és jönnek a fertőzések. Ez nem ijesztegetés, hanem a tények.

A hasgöcs nem jelenti, hogy meg fog jönni. Lehet, ettél valami rosszat vagy felfújt valami. Vagy felfáztál vagy valami begyulladt. Ha erősödik vagy még holnap is tart, menj el dokihoz, nehogy valami súlyosabb gyulladás legyen.

2010. júl. 1. 11:06
 18/18 A kérdező kommentje:
már elmúlt,nem görcsölök
2010. júl. 1. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!