Nagyon félek? Megfog jönni?
11 éves vagyok.
Koromhoz képest érett.
Szőrös a hónaljam és lent is.
2 éve és 3 hónapja van fehér flyásom
De pár hónapja inkább már átlátszó vagy alig van valami folyás,ma például nagyon picike fehér volt a bugyimon.
De reggel pisilésnél,begörcsölt az alhasam.Kb a görcs 4-5 percig tarthatott.
Félek hogy meg fog jönni!
Várom is,de olyan sok rosszat hallok róla,hogy nagyon félek tőle!
És a csalán tea jó hüvely tisztitó?
Elnézést a helyes írási hibákért.
Előreis Köszönöm a válaszokat!
nem,nem szoktunk ilyenekről beszélni.És ha felteszek ilyen kérdést ezen azo oldalon akkor biztosan bunkó vagy ilyesztgető kérdést kapok rá!(tisztelet a kivételnek)
Ja és a felnőtté válás nálunk tabu téma,azt sem tudom hogy mikor beszéltük ilyenekről utoljára.
Ne félj tőle.Ez így természetes,így lesz belőled lassan nő.Beszélj anyukáddal erről,mert ha eljön szükséged lesz betétre,tamponra,stb...
Ha van valami konkrét kérdésed nyugodtan tedd fel,válaszolok! 19/L
Az baj.Mert mégiscsak az anyjával tudná az emberlánya ezeket megbeszélni.
Nem kell tőle félni, megijedni.Remélhetőleg minden simán zajlik majd. Igaz vannak olyanok(Pl én vagy a lányom)aki(k)nek negyon görcsöl a hasa ilyenkor, de vannak akik fel se veszik.Eltelik egy kis idő, esetleg egy é kettő, mire rendesen "beáll"a ciklusod.
Az lenne a legjobb, ha egy alkalommal félre hívnád anyudat, és elmondanád neki, hogy úgy gondolod meg fog jönni, és menjetek el betétet venni.
de erre,hogyan válaszoljak!
nem tudom,hogy meg fog-e jönni!A hasad bármi miatt görcsölhet,felfázás vagy bármi.
miért akarsz csalán teát inni?
a fehér folyás meg teljesen normális,minden lánynak van
de anyukáddal próbálj erről beszélni,mert máshogy nem fog menni,jó érzés lesz,ha ott lesz veled
anyukám már a mensiről felvilágosított.
Vett is nekem betétet,még a mamám is odajott hogy vettünk nekem betétet.Én meg a földbe süllyedtem szégyenemben.És van itthon nekem mindig betét.
Akkor mi a baj?
Mondd el neki hogy most görcsölt nagyon a hasad.Figyeld magadat, és ha többször is előfordul a napokban, akkor szólj neki.Lehet az a görcs mástól is.Más tüneted nincs?
a pisilésnél nem csíp,nem ég.
Nem piros.
Nem más nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!