Honnan tudhatom hogy a kislányomnak megfog jönni?
Na ok. És lány. :o)
Onnantól hogy kezd kiemelkedni a mellbimbó, két évre jön meg.
Más okból fájhat a hasa egy lánynak, szóval dokihoz érdemes menni, ha nem múlik. (Mert lehet pl szélgörcs is.)
Köszönöm tanácsot.
Már két napja emlegeti.
Miért ne jöhetne meg már neki? Én 11 éves és 1 hónapos voltam (több, mint 20 éve...)
Amúgy elvileg ahogy elkezd nőni a cicije és elkezd szőrösödni, rá mésfél évet mondanak.
Az én lányomnak nem nagyon nőtt a cicije.. 12 évesen jött meg ahogy nekem is, de az egyik osztálytársának 9 évesen.
Sajnos előre nem tudhatod, legyen nála mindig betét, ha még nem tetted meg, mondd el neki, mi vár rá, nehogy megijedjen.
Én 11 évesem is igy volt múlt héten, de nekem meg sem fordult a fejemben. :) Pár pihéje van még csak. Hát remélem még pár évig nem fog megjönni neki, örülhessen még egy kicsit a gyerekkornak. :)
Nekem elég későn jött meg, majdnem 16 voltam, de későn is kezdtem érni.
Egyébként én is úgy tudtam ahogy itt leirták hogy kb. szőrösödés esetleg mellnövekedés után 1-2 év, de valaki erre is rácáfolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!