Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Honnan érezhetem v. tudhatom,...

Honnan érezhetem v. tudhatom, hogy a tampon tele van?

Figyelt kérdés

Sokan írták itt régebbi kérdéseknél,hogy ragasszak be tisztaságit és akkor ha picit véres,akkor látom...De ma megyünk délután strandra és ott nem ragaszthatok tisztaságit...Most fogok először tampont használni,honnan tudjam,hogy mikor van tele?

Köszönöm !

2011. júl. 14. 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy picit meghúzod, és ha elkezd csúszni kifelé, akkor tele van.
2011. júl. 14. 11:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyrészt én nem javaslom, hogy stranodn használj életeben először tampont... én is így voltam vele, és nagyon rossz volt, hogy nem volt vele semmi tapasztalatom.

Másrészt pedig strandon sokkal sűrűbben kell cserélni, minthogy megteljen... Egyhuzamban maximum 20 percet legyél benn a vízben tamponnal együtt is, és amint kijöttél a vízből, cseréld ki, akármilyen régóta van benn.

2011. júl. 14. 11:23
 3/3 anonim ***** válasza:
ha érzed hogy valami csiklandoz vagy megúzod és már kezd kicsúszni akkor tele van;)
2011. júl. 15. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!