Canesten krémből van több fajta is?
Figyelt kérdés
Hüvely viszketésre kellene,a hüvelybemenetnél piros és viszket.Szeretnék rá venni canestent még nem jutok el az orvosomhoz.Egyféle canesten krém van,vagy több is?Van olyan amit hüvelynél nem lehet használni?2018. nov. 26. 21:26
1/5 anonim válasza:
Hüvelybemenetnél azért viszket, mert a hüvelyből kifolyó váladék irritálja. Mindenképpen szükséges hüvelykezelés is. Ha ragaszkodsz Canestenhez, akkor Canesten kombi uno. 1 db kúp van benne + krém is.
2/5 anonim válasza:
Én az Uno-t egyáltalán nem javaslom. Iszonyat erős, és nekem utána visszatért a probléma egyből . Inkább a 3 darabosat kérd. Kúp+krém.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Nem ragaszkodok igazából hozzá. Van esetleg más vény nélkül kapható krém még?A canestent azért kérdeztem van e többféle, mert van itthon egy,a doboza már nincs meg,és nemtudom ezt is lehet e intim helyre használni.
2018. nov. 26. 21:33
4/5 anonim válasza:
Candibene azt hiszem az olcsóbbnak a neve.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2018. nov. 27. 07:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!