Nyugtalan láb és nemi szerv szindrómám van?
Figyelt kérdés
Egész kiskoromban kezdtem maszturbálni, bár akkor még nem tudtam mit jelent. És néha, ha mondjuk simán ültem, a nemi szervemnél valami bizsergést éreztem, és elég kényelmetlen, és amint eszembe jutott, újra éreztem. Kb 1-2 év óta sokat masztizok, sok szex tartalmú könyvet olvasok, ilyenkor rendszeresen benyúlok a bugyimba és simogatom magam, de van, hogy csak úgy. Szeptember környékén sokat éreztem ezt a bizsergést, órákon is, utánaolvastam, és a nyugtalan nemi szervet adták ki, ami hasonló a nyugtalan lábhoz. Ezután mindig, amikor ilyen bizsergést éreztem, a bal lábamban ilyen diszkomfort érzésem van, ilyen nagyon fura. Hónapokra újra elmúlt, aztán pár napja megint érzem, a lábamban is, és már nagyon félek, hogy tényleg ez a bajom, és így kell leélnem az lleten. Mit lehet tenni ellene? 16/L2018. nov. 15. 21:02
1/7 A kérdező kommentje:
És az a rossz, hogy minél többet koncentrálok rá, annál jobban érzem a lábamnál és már eléggé pánikolok, mert 1-2 hónapra teljesen elmúlt.
2018. nov. 15. 21:09
2/7 A kérdező kommentje:
És ugye nem fogok lebénulni??
2018. nov. 15. 21:10
3/7 anonim válasza:
Hipochonder vagy, csak bekepzeled. De ha az megnyugtatna, inkább keress fel egy orvost!
4/7 A kérdező kommentje:
És ilyet is be lehet képzelni?
2018. nov. 15. 22:37
6/7 nagybotos válasza:
Ott kezdeni, hogy NE FÉLJ! A masztiró át lehetne szokni fiúra átváltani? HA csak flirt, vagy csak petting.
Úgy vélem ez nem érett még meg pszichoterapeuta beszélgetésekre. Jó BARÁTNŐVEl beszélgetni. Társoság, mégha verbuválsz is egy szex orientált csoportocskát, és gelajánlod a szexes könyveid nézegetését. Együtt! Lépj ki a magányból.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy nimfomániás vagyok, szinte unalmamban csinálom ezt. És akkor beszéljem meg ezeket mással?
2018. nov. 16. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!