Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vajon mi lehet ez? Szervi...

Vajon mi lehet ez? Szervi vagy pszichés?

Figyelt kérdés
Sziasztok,elég furcaa tüneteim vannak ,kezdeném a legelejével négy hónappal ez előtt nagyon felidegesitettem magam ,egy olyan őrület érzés volt..aztán jött meg egy ilyen ideg roham felé többször voltam a surgőssegin a gyors szövetesen kívül nem volt semmi..Azt mondták panik majd voltak zsibbadások,fejfájás végtag fájdalmak.. ájulástol félelem menekülési kényszer ..aztán csinaltam nemi vizsgálatot..minden jól jött ki szív jó ,vérkép jó,széklet fej ct,full őr gégész,aztán most feszul a hasfalam a jobb bordám alatt néha megy is merev a nyakam gyenge vagyok és mintha meg lennek fazva a szám lilás ,és vizelet fertőzésre szedek antiobiotikomot,és elég sokat szellentek..kíváncsi lennék h van valakinek bármi tanácsa,javaslata h mitől lehet ez és mi a teendő

2018. szept. 27. 14:35
 1/7 A kérdező kommentje:
A gyors szívverésen kívül nem volt semmi
2018. szept. 27. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:
2 dolog lehet: 1/ pánikbetegség, 2/ benyaltál valami olyan vírust, ami idegrendszeri tüneteket is okoz.
2018. szept. 27. 14:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Már annyi antibiotikumot szedtem..
2018. szept. 27. 14:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Olyan mintha a gyógyszer nem jutna el oda ahova kell, régebben is szedtem antibiotikumot és érződött a vizeletemen az orvosság szag ,egyszer egyszer érzek keserű illetve vas ízt a számba
2018. szept. 27. 15:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Ennyi vizsgálat után már esélyes a pszichés probléma.

Tesztelgetni kell, hogy mitől és hogyan... és mi tudja kordában tartani.

Amúgy fura, de nekem is hasonló jött ki kb. 1-2 hónapja. Annyival megtoldva, hogy kijött két görcs is a tarkómon.

Szerencsére manapság már csak annyi van meg belőle, hogy nagyon gyorsan görcsösödik/merevednek a nyaki izmaim és ha ideges leszek, akkor kijön újra az a két görcs is..

De már észrevettem, hogy ez akkor jön ki, amikor itthon vagyok és nincs mit csinálnom csak jár az agyam és közben egyre jobban süllyedek a problémáimba, amit megkéne oldani... teljesen depis leszek tőlük.

Ezért várom az iskolát, hogy végre eltereljem a gondolataim.

Ha lefoglalom magam, akkor semmi bajom nincs.

Picit rossz érzés, hogy már pszichés bajaim vannak 23 évesen... de pszichológushoz nem fogok menni és gyógyszert sem fogok szedni.

2018. szept. 27. 15:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Én pszichoterapeutához is jártam nem sokat segített
2018. szept. 27. 15:24
 7/7 A kérdező kommentje:
23 evésen halál félelmeim vannak ,a gyürűjeim alatt feketednek az ujjaim
2018. szept. 27. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!