Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 28 nő vagyok. Kórosan szőrös....

28 nő vagyok. Kórosan szőrös. Kizárták a pco-t, inzulinrezisztenciát, pajzsmirigy problémát, mellékvese problémát. Mi okozhatja még ezt a betegséget?

Figyelt kérdés
2018. nov. 5. 19:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Elhiszem, sok nőnek okoz gondot a szőrösödés....

Ha csak intim helyen lenne az gondolom nem zavarna mert azt úgyse látja szinte senki :)

Karon már feltűnőbb.

Nem is azzal van baj, hogy mások így nem fogadnak el (sok pasit totál nem is zavarja ez amúgy) hanem, hogy Te nem fogadod el így magadat :(

2018. nov. 5. 20:10
 12/20 A kérdező kommentje:
nagyon kedves amit írsz, de sajnos az arcom is szőrös stb. tudod van egy álmom, hogy szeretnék legalább csak átlagos lenni, olyan mint bárki más. egész életemben kiközösítettek és csúfoltak, a gimis osztályom keresztül nézett rajtam 4 évig... persze nem nyavalyogni akarok, csak szeretnék meggyógyulni, mert mikor még azt hittem, hogy valamiféle szörnyszülött vagyok, már szinte beletöröttem, hogy nekem ez van megirva, és tűrnöm kell a sorsom amíg élek, de ha van lehetőség hogy jobb legyen, szeretnék élni vele.
2018. nov. 6. 13:58
 13/20 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy szőrös vagyok mindenhol. Nincs egészségügyi problémám, egyszerűen ezt örököltem. Nem valami kellemes L.
2018. nov. 6. 14:07
 14/20 A kérdező kommentje:
nekem kimutatták, hogy túl sok a férfi-hormonom, csak nem tudják mitől.... úgy szeretném, hogy csak az lenne szőrös és ott, ahol szeretné, a másik meg az, hogy minden lány egyforma nagy melle lenne... :) tényleg mindenkit sajnálok aki ettől szenved.
2018. nov. 6. 14:36
 15/20 A kérdező kommentje:
*lánynak, elnézést elírtam
2018. nov. 6. 14:37
 16/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs olyan gyerek akit a sulikban ne piszkálnának valamiért...

Ha magas vagy akkor azért ha alacsony akkor azért vagy mert kövér vagy vékony vagy buta vagy okos vagy rövid a hajad hosszú a hajad stb.

Felnőttként már teljesen más ha valaki emiatt nem fogad el vagy esetleg bánt.

Na velük nem kell foglalkozni. :)

Természetesen járj utána, hogy lehet-e ellene tenni valamit.

Ha ne adj Isten mégsem akkor kezdj el olyan emberekkel ismerkedni akit ez nem zavar.

Engem pl. totálisan nem zavar, hogy egy nő szőrös-e vagy sem.

Sokkal jobban zavar ha buta vagy ha bunkó!

Inkább ismerkednék egy szőrös de normális nővel mint egy modell alkatú de sík hülye, nagyképű, bunkó nővel :)

2018. nov. 6. 21:14
 17/20 A kérdező kommentje:

Nagyon jól esett amit írtál... bár mások is így gondolkodnának...

szóval megnéztem ma a leletemet (vérvétel), és az öreg doki nem vette észre, hogy a THS alacsony, pedig írja is, hogy L. és úgy látom az ATPO is alacsony.

2018. nov. 8. 19:11
 18/20 anonim ***** válasza:

TSH, nem?

Az bizony tud ilyet okozni! :)

2018. nov. 9. 12:34
 19/20 A kérdező kommentje:
elnézést, ha butaságot írtam, igen igazad van (diszlexiás vagyok), igen én is utána olvastam. hogy komoly gondokat tud okozni
2018. nov. 11. 13:51
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem gond :)

Igen ettől tudsz jobban szőrösödni is és még sok-sok problémát tud okozni az elhízástól kezdve különböző betegségeken át...

2018. nov. 11. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!