28 nő vagyok. Kórosan szőrös. Kizárták a pco-t, inzulinrezisztenciát, pajzsmirigy problémát, mellékvese problémát. Mi okozhatja még ezt a betegséget?
Elhiszem, sok nőnek okoz gondot a szőrösödés....
Ha csak intim helyen lenne az gondolom nem zavarna mert azt úgyse látja szinte senki :)
Karon már feltűnőbb.
Nem is azzal van baj, hogy mások így nem fogadnak el (sok pasit totál nem is zavarja ez amúgy) hanem, hogy Te nem fogadod el így magadat :(
Szerintem nincs olyan gyerek akit a sulikban ne piszkálnának valamiért...
Ha magas vagy akkor azért ha alacsony akkor azért vagy mert kövér vagy vékony vagy buta vagy okos vagy rövid a hajad hosszú a hajad stb.
Felnőttként már teljesen más ha valaki emiatt nem fogad el vagy esetleg bánt.
Na velük nem kell foglalkozni. :)
Természetesen járj utána, hogy lehet-e ellene tenni valamit.
Ha ne adj Isten mégsem akkor kezdj el olyan emberekkel ismerkedni akit ez nem zavar.
Engem pl. totálisan nem zavar, hogy egy nő szőrös-e vagy sem.
Sokkal jobban zavar ha buta vagy ha bunkó!
Inkább ismerkednék egy szőrös de normális nővel mint egy modell alkatú de sík hülye, nagyképű, bunkó nővel :)
Nagyon jól esett amit írtál... bár mások is így gondolkodnának...
szóval megnéztem ma a leletemet (vérvétel), és az öreg doki nem vette észre, hogy a THS alacsony, pedig írja is, hogy L. és úgy látom az ATPO is alacsony.
TSH, nem?
Az bizony tud ilyet okozni! :)
Nem gond :)
Igen ettől tudsz jobban szőrösödni is és még sok-sok problémát tud okozni az elhízástól kezdve különböző betegségeken át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!