28 nő vagyok. Kórosan szőrös. Kizárták a pco-t, inzulinrezisztenciát, pajzsmirigy problémát, mellékvese problémát. Mi okozhatja még ezt a betegséget?
Figyelt kérdés
2018. nov. 5. 19:31
1/20 anonim válasza:
17-OH-progeszteront is néztek?
Ha igen, akkor lehet simán alkati dolog.
2/20 A kérdező kommentje:
nem látok ilyent a leleteken, úgyhogy valószínűleg nem néztek... nem hiszem, hogy alkati dolog, 4cm vastag szőr a lábamon, és egy tűszőből 2-3 szál jön ki...
2018. nov. 5. 19:38
3/20 anonim válasza:
Akkor azt még érdemes megnézetni a késői congenitalis adrenalis hyperplasia kizárására, ha nem tették meg.
4/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ... <3
2018. nov. 5. 19:48
5/20 anonim válasza:
a 4 centi vastag szőr kicsit durva lenne :D
inkább 4cm hosszú :)
6/20 A kérdező kommentje:
igen, elnézést elirtam
2018. nov. 5. 19:55
7/20 anonim válasza:
Megesik :)
És mióta vagy szőrös a karodon pl.?
Egyszerre kezdtél el szőrösödni intim helyen és karon is?
Vagy karon később?
8/20 A kérdező kommentje:
5-6 éves korom óta intimhelyeken, kar, arc,szóval a többi 16-17 éves koromban... az az igazság, hogy egyszer már nekem a nőgyógyász diagnosztizált cah-szindrómát, de az endokrinologus szerint nincs, ilyen, az ő leletei alapján...
2018. nov. 5. 19:59
9/20 anonim válasza:
Akkor azt kellene megnézetni.
Bár nekem az 5-6 éves "szőrösödés" is elég korainak tűnik...
10/20 A kérdező kommentje:
majd megmondom neki, hogy vizsgálodjunk már egy kicsit tovább, remélem a nőgyógyász nem adja be a derekát egy fővárosi dokinak... hát igen elég korai és pocsék volt, nagyon szeretnék meggyógyúlni belőle
2018. nov. 5. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!