Pajzsmirigy gyogyszertol ( levothyroxin) karosodhat a mellekvese?
Nem.
Rosszul beállított adagtól egyszerűen szarul leszel.
Izzadás, remegés, idegesség, pánik, pánikroham, halálfélelem.
Ugyanúgy mint mielőtt a gyógyszert kaptad.
Mert gondolom nem véletlenül kaptad :)
Én 9 éve szedek Letrox 100mikrogrammosat és előtte amikor egekben volt a THS-em brutálisan rosszul voltam, 3-szor volt pánikrohamom is :S
Koszi a valaszod.
Igen tul magas volt a TSH-m (48,11) meg vagy 10 masik vervetelen voltam es lesz jovo heten pajzsmirigy UH-m mert valami gombot talaltak..
Ma volt ilyen highlighteres tesztem, adtak vmi szurit es minden 30 percben vettek vert, de ez mar highlighter nelkul is rossz eredmenykent jott ki es a vegere iszonyat le is esett a vernyomasom es pulzusom..
De kozben ezt a mellekvese faradsagot "addison kort" is talaltak elvileg es az agyamban is volt anno 2012-ben egy cysta ami azota nem volt ellenorizve.. mara mar az egesz jobb oldala a fejemnek elol/hatul felul es meg a nyakam is, pajzsmirigyem is faj neha olyan mintha egy kest forgatnanak a torkomban ferde pengevel...
De most nem mondanak semit mert folyamatos vizsgalatok vannak, de nem tudom miert meg mindig nincs idopontom Mri-re se ctre csak eeg-re (ami volt mar egyszer vizsgalat amugy tegnap).
Szerinted lehet rosszindulatu lett a cysta es az huzodott a nyirokcsomoimra is talan?
Remélhetőleg nem.
Nyirokcsomók tudnak galibát okozni.
Nekem ha lesz egy seb a számban akkor a nyelvem alatti és az álkapcsi és nyaki nyirokcsomó megdagad kicsit és nyomásra fáj.
El kell végezni minden vizsgálatot és majd kiderül.
Remélhetőleg semmi komoly! Kitartást!!!!
Koszonom szepen. Remelem en is, hogy foloslegesen aggodom es hipp hopp meg lesz oldva az egesz, de sajnos ez mar ket eletem vegeig tarto betegseg alapvetoen egyszerre plusz a fejem ugyhogy meglatjuk .:(
Szep estet es koszonom a valaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!