Pityu nevű kérdése:
Miért késik a menzeszem?
Figyelt kérdés
Ma kellett volna megjönnie, (17.)
Viszont már este van, es legkesobb reggelre meg kellett volna jonnie.
Hónap elején vesztettem el a barátommal, de védekeztünk, kihúzta időben, és ellenőriztük az óvszert.
Rá pár napra kis vérszivárgást tapasztaltam, amit nem tudtam hova tenni, de valószínűleg azért volt, mert ez volt az első.
Mi lehet?
2018. okt. 17. 18:54
1/4 anonim válasza:
Semmi. Akár egy hetet is késhet, teljesen természetes. Ez nem működik óramű pontossággal. Az első alkalom után amúgy is sokaknak szokott késni.
2/4 A kérdező kommentje:
Még most sem jött meg. Kezdek aggódni
2018. okt. 18. 12:05
3/4 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet, hogy megnyugtasd magad, de szerintem nincs semmi gond, nyugi :) Semmi kirívó nincs ebben, valakinek egy hetet is késik olykor - velem is előfordult már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!