Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 50 napja késik a menzeszem a...

50 napja késik a menzeszem a teszt negat volt már igy valaki?

Figyelt kérdés
Szerintem 50 nap elég sok egy sima hormonzavarhoz de a teszt negat utolsó mensim 25 augusztusban volt elvileg 7 hetes lennek volt mar ugy valaki hogy terhesen negat volt a teszt??
2018. okt. 17. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt,hogy ennyi idő után ne mutatna a teszt pozitívat.Én minden másra gondolnék,de terhességre biztosan nem.

Orvoshoz kellene menned,UH-on meg kellene nézetni,hogy nincs-e cisztád,pl.

2018. okt. 17. 18:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mész el egy nőgyógyászhoz? Ő pontos választ tudna adni... Amúgy szerintem a teszt kimutatná. Csak egyet csináltál?
2018. okt. 17. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Előfordulhat normálisan is, hogy egy mensi kimarad. Ha megjön nagyjából akkor, amikorra jönnie kéne a kimaradt után következőnek, és nem ismétlődik meg, hanem onnantól rendesen megjön, akkor nagy valószínűséggel nincs gond, én jártam hasonlóan évekkel ezelőtt. Ellenkező esetben, ha nem jön meg továbbra sem, vagy utána megint kimaradozik, vagy valamiért nem tűnik normál mensinek a következő, akkor menj el az orvoshoz.
2018. okt. 17. 19:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen én már jártam így. 4 tesztet csináltam mind negatív lett nem tudtam hogy mi van, már-már beképzeltem hogy talán mégis terhes vagyok de végülis aztán nagy sokára megjött. Pont aznap mikor már egy újabb tesztet akartam csinálni. Nem kell feltétlenül orvoshoz rohanni várj még amíg vagy megjön vagy pozi lesz a teszt.
2018. okt. 17. 22:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat csináltam ma is és negat lehet hogy felborult a hormonháztartásom még várok egy kicsit asztán doki
2018. okt. 18. 10:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen valoszinu hogy valami miatt felborult. Lehet hogy idegeskedtel valami miatt vagy nyugtalan voltal az elmult idoszakban, felborult az egyensuly es egy most kimaradt mint ahogy itt valaki irta is. Ha megjon akkor a szervezetednek segithetsz ligetszepe olaj kapszulaval hogy ne legyen ilyen tobb. Ha babat szeretnel ovuig ha nem akkor mindennap szedheted. Amugy vannak barmilyen terhessegi tunetek? Mert ha nincs akkor biztos meg fog jonni csak kesik.
2018. okt. 19. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!