Szóval kb. 7 éve jött meg először és azóta nem volt soha rendszeres. Édesanyámnak a mai napig nem az és több felől hallottam, hogy van, akinek egész életében nem állt be. Most 10 nap késéssel jött meg, csináltam ezalatt az idő alatt 2 tesztet, mindkettő negatív. Majd most, már 11. napja menstruálok, ami általában MAX. 7 napig szokott tartan. Az utolso (2-3) napokban csak tisztaságit használok, illetve úgy szokott görcsölni a hasam, ahogy senkinek. Most észre sem vettem, volt, hogy több folyt, volt, hogy kevesebb, lényegében olyan, mint mindig csak hasfájás nélkül. Viszont már a 11. napja van meg és kicsit aggódok. Kb egy hónapja lett vége egy kicsit több mint 2 éves kapcsolatomnak. Ez talán befolyásolhatja? Vagy a munkahelyi stressz? Egyelőre nem tudok eljutni nőgyógyászhoz, majd csak a jövő héten valaki tud addig nekem segíteni, mert talán megnyugtatna, ha valakivel fordult elő hasonló és tud segíteni. Előre köszönöm
Szerintem sem oké hogy ennyi ideig tart, jól teszed ha orvoshoz mész. Nem akarlak ijesztgetno, de nekem kaparás lett a vége:( Lehet semmi baj, csak egyszer előfordul, viszont érdemes komolyan venni. Jobbulást.
2018. szept. 28. 22:03
3/7 anonim válasza:
Lehet felfáztál, vagy van valami gyulladásod. Várhatsz még pár napot, és ha elmúlik nem gond. Jövő hónapban, ha visszaáll, akkor nincs semmi probléma. A 10 nap késés miatt is lehet, mert a nyálkahártya így vastagabb volt.
2018. szept. 28. 23:09
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a második és a harmadik választ, ment a zöld kezecske. Most mondta nővérem, hogy neke volt, hogy 2 hétig megvolt és nem volt semmi baja. Azért az is kicsit megnyugtat.
2018. szept. 28. 23:35
5/7 anonim válasza:
Néha előfordul hogy sokáig tart,mindenkivel előfordul néha,figyeld,hogy vannak e egyéb tünetek,eltérések az előző vérzésekhez képest és mi lesz a következő mensinél és mivel az utolsó pár napnál elég a tisztasági akkor nincs nagy baj.Előfordul.Igen vannak emberek akiknek sosem áll be rendesen a mensije.
2018. szept. 30. 10:50
6/7 anonim válasza:
Stressz,felfázás is okozhat eltéréseket a mensiben.
2018. szept. 30. 10:50
7/7 A kérdező kommentje:
Koszi lanyok, voltam dokinal es teljesen egeszseges vagyok :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!