Mennyi idő kellett ahhoz, hogy megszokd a tampont?
Szüzen kezdtem el használni, amikor legelőször próbáltam, felrakni fel tudtam, de végig éreztem hogy bennem van(nyilván nem jól volt feltéve, meg lehet túl szűk is voltam). A kivétel nem okozott gondot. Akkor egy darabig nem használtam, legalább egy évvel később, de lehet hogy több, szintén szüzen tettem fel újra, semmi problémám nem volt vele, azóta sincs.
Viszont simán lehet, hogy neked egyelőre nem fog még menni, nem vagyunk egyformák. Nekem is várni kellett vele pedig ugye ugyanúgy szűz voltam a második alkalomkor is.
Esetleg próbáld meg az ob silk touchot, ha nem azzal próbálkoztál volna, az könnyen felmegy, de ha egyértelműen fájdalmas az egész, akkor inkább várj még a tamponnal.
nem lehet hogy azért fáj mert rágörcsölsz és össze is zárod az izmaidat?
engedd el magad, sőt amikor kiveszed, nyuogodtan nyomj is egy kicsit, mint amikor nagy wczel, így kitolod egy picit.
a póz sem mindegy, guggolva csináld, ne állva vagy ülve.
mintha az erdőben pisilnél. és a pro comfort ob nagyon jó választás!
Gugolva szoktam, már amennyire lehet, mert a suliban nincsen nagy hely a fülkékben.
Nem tudom. Előtte nem érzem magamat rágörcsölve vagy ilyesmi, de ha érzem, hogy fáj, akkor utána már nem vagyok túl nyugodt és laza. De ezzel nem tudok mit csinálni, mármint mindenhogyan fáj és ez nem rajtam múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!