Mennyi ido kellett, hogy megszokd a szemuveged?
Figyelt kérdés
Nekem kb egy honapja van, es meg mindig utalom, ha rajtam van, de azt megjobban,hogy nelkule nem latok semmit... :/2011. okt. 18. 20:55
1/4 anonim válasza:
nekem az első pár nap volt furcsa, akkor féltem felvenni is,ha jött valaki (pl. otthon) akkor azonnal levettem, de aztán kimentem benne és akkor nekimentem egy fának (barna keretes volt és a faágra azt hittem, hogy a keret az), de meg lehet szokni
2/4 anonim válasza:
Én már lassan 15 éve hordok szemuveget, de soha nem volt problémám a megszokással (ezek alatt az évek alatt 7-szer váltottam szemuveget). A legutóbb a múlt héten kezdtem újat hordani. Az optikában azt mondták, hogy kb. 2 hét mire megszokom, de már fél óra múlva tokéletes volt :) A lényeg, hogy hordd rendesen - semmmire nem mész azzal, ha nem fogod hordani vagy percenként leveszed. Megszokod, nyugi :) Ha pedig esetleg valami oknál fogva nem lennél megelégedve, akkor ajánlom a kontaktlencsét. Nagyon meg vagyok elégedve azzal is, komfortos és nem lehet észre venni.
3/4 anonim válasza:
Cilinderes? Mert akkor különösen nehéz megszokni, mert a tárgyak alakja is megváltozik.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem, myopiam van, tehat homoruak a lencseim. Tulajdonkeppen tokeletesen megfelel, nagyon jol latok vele, csak zavaro, hogy a fejemen van, no meg a tukorkepemmel sem tudok megbaratkozni, olyan sehogysem all, pedig egy csomo keretet felprobaltam...
2011. okt. 19. 21:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!