Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Batrafen oldatot a hüvelybemen...

Batrafen oldatot a hüvelybemenetem körül lévő égő viszkető érzésre? Hülyeség volt?

Figyelt kérdés
a hüvely bemenetem környékén égő viszkető érzést érzek Batrafen oldatot csöpögtettem rá nagyon csíp/ég ez normális? nem lett volna szabad használnom ezt az oldatot? kérlek segítsetek!
2010. jún. 23. 00:19
 1/4 anonim ***** válasza:
2010. jún. 23. 00:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehetséges mellékhatások

Mint minden gyógyszer, így a Batrafen oldat is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.

A Batrafen oldat esetében az alábbi mellékhatások ismeretesek:

Ritkán (10 000-ből 1-10 beteget érint) allergiás kontakt bőrgyulladás jelentkezhet.

Viszketés, enyhe égető érzés előfordulhat, amit a készítmény alkoholtartalma is okozhat, illetve ezek a tünetek túlérzékenységi reakció jelei is lehetnek.

Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.

Tessék, ittvan.

2010. jún. 23. 00:26
 3/4 A kérdező kommentje:
de ez most azt jelenti hogy ne használjam többet?? vagy normális hogy az első 10mp szét csípi a lyukam? mert utána már nem is érzem de amikor rá csöpögtetem olyan érzés hogy húú senkinek nem ajánlom.! de ez normális ?? vagy ne használjam inkább mert allergiás vagyok rá? nem lehet hogy csak az alkohol tartalma miatt csíp??
2010. jún. 23. 00:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nem értem, miért maratod szét magadat otthon ahelyett, hogy elmennél a nőgyógyászatra és egy 2 perces vizsgálat után írna neked gyógyszert. Lehet, hogy szimplán allergiás vagy erre, de lehet, hogy nem is a megfelelő szert használod és csak súlyosbítod a fertőzésedet. Ezt a batrafent most hagyd abba, hiszen nem normális, hogy ennyire csíp, és menj nőgyógyászhoz, sztk-ban ingyenes.
2010. jún. 23. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!