Mitől lehet az, hogy piros a hüvelybemenetem, van folyásom, de mégsincs fertőzésem?
Figyelt kérdés
Nagyon rég óta kűzdök ezzel a problémával, e hónapban voltam a 6. nőgyógyásznál. Egyszer fertőzést állapítanak meg, máskor nem találnak semmit, de a tünet ugyanaz. Folyás égő érzés, piros hüvelybemenet. A legutolsó dokim észrevett egy picic méhszájsebet, ezen kívül aztmondta nincs rendben a hüvely ph-m, adott krémet, de még mindig ugyan az a baj. Miért lehet ez? Kérlek segítsetek.2011. jan. 24. 19:38
1/4 anonim válasza:
Minden fele kepen ki kell vizsgaltatnod magad egy nagyon jo korhazban. Az biztos h fertozesed van. De meg lehet mas is nem vagyok benne biztos , de gyorsan menj el orvoshoz mert az ilyen fertozeseknek komoly kovetkezmenyei is lehetnek ha nem kezeled idoben.Addig is jo tesz ha beulsz egy kad forro vizbe es tegyel bele kamillat.
2/4 A kérdező kommentje:
De az utóbbi vizsgálatokkor egyik doki sem talált fertőzést. Nagyon alaposan megvizsgáltak, hüvelykenet kétszer is volt, negatív mindenre.
2011. jan. 24. 20:09
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Milyen az ha van? Az utolsó dokim már tényleg nagyon alapos volt, és aztmondta nem lát semmit, használjam a krémet amit írt és jó lesz. Igaz még van 2 adag, és 3 naponta kell egyet, plusz még közbe jön a menstruációm, szóval van még időm,míg elfogy, de így közben semmivel sem jobb.
2011. jan. 25. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!