Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Piros, viszket és kicsit fáj...

Piros, viszket és kicsit fáj a hüvelybemenetem és a csiklómtól lefelé. Mitöl lehet?

Figyelt kérdés

Élek nemi életet.bár 4napja nem és nem tudom mitől lehet ez a kellemetlenség:(

Köszönöm a segitséget.

2009. szept. 9. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Fertőzés.Bárhol elkaphattad. Vegyél egy canesten combi-t és használd el!(csak 3 nap)ja, ha van párod ő is kenje magát be vele, mert különben csak adogatjátok egymásnak a bacikat. Ha két héten belül nem múlik el, irány a nőgyógyász.Ja, és ne vakard, mert annál nincs borzasztóbb... nem lehet abbahagyni, és a végén már megőrülsz!
2009. szept. 9. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez valószínűleg gomba lesz. Ha tényleg az, akkor nem feltétlen kell vele orvoshoz menned. Menj be a gyógyszertárba, vegyél egy canesten kombit és kezelgesd magad vele.
2009. szept. 9. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Tuti. Csatlakozom az előttem szólókhoz.
2009. szept. 9. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Gomba. Vegyél a patikában canesten combit és kezeld magad. 3 napig tart a kezelés ha nem szűnik meg akkor irány a nődoki.
2009. szept. 10. 16:19
 5/5 anonim ***** válasza:
15/L.Én is iylen próblémával küzdök..Holnap megyek el vele orvoshoz..énis hasonlóan kb. 4 napja szenvedek.Szerintem te is menj el orvoshoz,először ő vizsgáljon meg,és majd ő felírja,hogy mit érdemes venned rá.Nem ajánlatos ha magadtól kezeled otthon.Sógornőmnek iss volt ilyen és párjának(volt) is felírtak gyógyszert mert átadhatják egymásnak..:S!!Inkább nőgyógyász, mert ennek komoly kockázatai lehetnek.Egyébként én is hallottam,hogy a kanesten kombi jó rá..
2009. szept. 24. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!