Használt már vki Batrafen hüvelykrémet?
Tegnap írta fel nekem a nőgyógyász,a tájékoztatóban az áll,hogy gombára jó.Tegnap este beletelt egy kis időbe,míg kitanulmányoztam,hogy is kell használni:)Az a baj,hogy ahogy nyomom bele a krémet az applikátorba,nekem mellé megy,és a dugó sem emelkedik,azt én kihúztam a stoppig,és úgy nyomtam bele.Ti hogyan csináljátok?
Másik kérdésem,hogy 10-11 cm mélyre elég ha behelyezem?Beljebb már nem tudtam,mert ott volt a vége az applikátornak.
Az normális ha ma reggel már egy csomó visszafolyt a krémből?
17/L
Én nem használtam ezt a krémet, viszont másfajta applikátorosat igen, nekem azzal nem volt gondom.
Próbálkozz vele, hogy rátudd jól csavarni, hogy ne menjen mellé. Ha nem megy, akkor szarul csinálták meg:)
Addig dugd fel, ameddig bírod, nem muszáj könyökig. Ha addig ér az applikátor, akkor addig ér, jó is az úgy.
Az meg normális, hogy feloldódik, főleg h krém, folyósabb is az állaga.
Ez úgy működik, hogy feloldódik, a hatóanyag beszívódik, a felesleges cucc meg távozik. Az nem baj, ha reggelre már ezt tapasztalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!