Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Használt valaki BATRAFEN...

Használt valaki BATRAFEN HÜVELYKRÉMet tehesen?

Figyelt kérdés
Nekem 36 hetesen írta fel a doki masszív gombára. Sajnos már megint előjött.
2010. dec. 11. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is kiírta a dokim. Felhívtam egy másik orvost, aki nem ajánlotta, így helyette Pimafucint szedtem, nálam nem hatott, de állítólag a terhesség alatt nagy valószínűséggel többször előjön sajnos. Én most Canestennel fogok próbálkozni, veszélytelenebbnek tűnik a Batrafennél.
2010. dec. 13. 09:40
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

És miért nem ajánlotta a másik doki? Én 37 hetes vagyok, és sajnos már több kúppal és krémmel is próbálkoztam, de visszajött. Ez most ilyen végcél előtti próbálkozás.

Te mennyi idős vagy? Korábban nekem is Canesten, Pimafucin és Krion volt talán. Remélem ez az új krém nem árt a babának. Az orvos azt mondta, hogy nyugodtan használjam.

szia

2010. dec. 13. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!