Mi okozhat terhes tüneteket?
Az utóbbi időben két normál ciklus után jön egy hosszú. 45-52 nap után jön meg, reggelente hányinger, fáradékonyság.
Petevezeték elkötésem volt, a terhesség kizárható, de azért tesztet csináltam, ami negatív.
Biztos vagyok benne, hogy mikor volt peteérésem, ahhoz képest eltelt 3 hét. Menstruációnak megint nyoma sincs, helyette csak pms tünetek és hányinger meg aluszékonyság.
Melyik hormon, vagy mi lehet a ludas?
Sok hormon okozhatja, ideje lenne elmenni egy nőgyógyászatra, és onnan vérvizsgálatra.
Egyéb tünetek nincsenek? Hajhullás, zsíros bőr, pattanás, súlygyarapodás? Egyébként mi nem tudjuk megmondani, tényleg indokolt egy laborvizsgálat, mi nem látunk bele a szervezetedbe.
35 fölött vagyok, 3 gyerekem van, 2 császáros, így javasolta a doki az elkötést. Még szoptatok, 18 hónapos a legkisebb. Dokihoz nehéz így eljutni, nincs kire bízni.
Hátha volt valakinek hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!