Nem baj ha nem hagyok szünetet fogamzásgátlóban?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 4 hónapot vártam a kismedencei mri vizsgálatra és most kéne majd mennem, viszont ahogy nézem pont akkor fog megjönni, ami gondolom nem lenne túl jó. Új időpontot nem akarok kérni, mert nagyon sokat kell várni, kifizetni meg nincs pénzem. Szerintetek baj ha ilyenkor nem tartok szünetet a gyógyszerben hanem azonnal elkezdem szedni? Kb 7 hónapja szedem, eddig semmi bajom nem volt.2018. szept. 3. 15:46
1/5 anonim válasza:
Egyszer belefér, de utána lehet egy kis zavar, erősebb, fájdalmasabb vérzés stb.
2/5 anonim válasza:
Ha nagyon muszáj, akkor egyszer tényleg belefér. Nem szabad rendszert csinálni ebből, de ahogy olvasom nem is az a terved.
Én is ezt tenném a helyedben.
N
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, sosem akartam ezt de ha most lemondom idén már nem jutok el a vizsgálatra:(
2018. szept. 3. 17:01
4/5 anonim válasza:
Nem baj. De egy MRI-t miben befolyásolna a menzesz? A tampont addig kiveszed, marad a betét.
5/5 A kérdező kommentje:
Így sajnos azt olvastam nem tudják megítélni a méhnyálkahártya állapotát stb, így jó lenne ha nem akkor lenne, csak amikor az időpontot kaptam, nem számoltam ki előre mikor lesz:(
2018. szept. 3. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!