Akik már tartottak szünetet fogamzásgátlóban. Veletek is történt ilyen?
Figyelt kérdés
Én most tartottam először szünetet, de csak egy hónapot. Mióta megint szedem ma jött meg először és hát minden a szokott módon történt eddig.... este viszont elalvás előtt elmentem a mosdóba és olyan jött ki belőlem ami nagyon megijesztett. Fehéres színe volt és gumis, taknyos, bőr jellegű.... mint valami vastag hártya vagy burok.... és jóóóóó nagy volt. Van okom aggódni??
A vicces vagy lenéző válaszokból nem kérek. Nyilván azért kérdezek mert nem tudom, hogy mi lehet és nagyon megijedtem.
2014. jún. 25. 00:17
1/2 anonim válasza:
ez a legrosszabb amit tehettél hogy egy hónapra hagytad abba. Ha abba hagyod legalább fél évre kell vagy a mai elv szerint nem is kell, mivel már alacsony homrontartalmű készitmények. Sajnos igy nagyobb zavart okozhattál a hormonháztartásodban. Akár hónapok amig visszaáll. Ez a valami ami kijött valószinülge csak egy nagyobb nyálkahártya darab nem kell miatta aggodnod, ha többször jön akkor kérdezz rá egy nögyógyásznál.
2/2 A kérdező kommentje:
De ugye nem lesz semmi bajom, hogy csak egy hónapra hagytam abba?? a barátnőim erőltették, hogy muszáj szünetet tartani és a barátom külföldre utazott egy hónapra, úgyhogy kaptam a lehetőségen.Tudom, jó hülye voltam, hogy ilyen kérdésben a barátnőimre hallgattam. Bár azt olvastam hogy egy ilyen rövid szünetet nem érez meg a szervezet. Azóta egyébként minden normális, nem jött elő megint az a ”valami”.
2014. jún. 25. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!