Menjek nőgyógyászhoz ezért vagy felesleges?
Kisbaba koromban műtötték az egyik mellemet, mert egy gyulladás volt rajta. Kérdeztük a háziorvost, de azt monda, hogy ez nincs összefüggésben azzal a problémámmal, hogy az a mellem sokkal kisebb a másiknál(Az A-s lehet, a másik pedig B-s).
Nemrég olvasgattam az oldalon ebben a témában és a következőt találtam. (Kimásolom a hozzászóló válaszát)
,,Kedves kérdező! Hasonló problémám van. 16 éves vagyok. Tavaly nőgyógyászhoz fordultam, elküldött vérvizsgálatra, mert lehet ennek hátulütője is. A vérvizsgálat negatív lett, legalábbis az orvosok ezt mondták. Azonban egy év óta semmit sem változott ez a dolog, így megint elmentünk nőgyógyászhoz, vittük magunkkal a papírokat. Megállapította, hogy két értékem magasabb, mint amennyinek lennie kellene. Megvizsgált. Jövőhéten hétfőn mell-ultrahangra kell mennem, hogy megállapítsák, van-e a másik mellemnél emlőállomány, ha van, hormonokat kell szednem, hogy viszonylag rendbe jöjjön a dolog. Ha nincs ilyen állományom, akkor marad a plasztikai sebész. Én azt tanácsolom, hogy menj orvoshoz, ő többet tud segíteni!"
Ez egy régi kérdés volt, talán 2011-es, (de egyáltalán nem biztos) így már nem írtam rá a válaszolóra.
Az lenne a kérdésem tehát, hogy megéri elmennem nőgyógyászhoz e miatt? 16 éves vagyok jelenleg és eléggé zavar ez a dolog, jó lenne, ha megoldódna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!