Mit csináljak, ha kéne mennem nőgyógyászhoz, de nem merek? 16/L
Kéne mennem nőgyógyászhoz, azt most nem részletezném, hogy miért, de tudom, hogy valami nem oké. Ennek ellenére mégsem merek elmenni. Oké, mondhatjátok, hogy de hát mennyi puncit látott már előttem, oké, de milyen kínos lesz, ha az utcán összefutok az orvossal, és tudom, hogy ő már látott alulról. Egyébként más téren nem vagyok ennyire szégyenlős, sőt.. És a dolgot nehezíti, hogy senki nem látott még se meztelenül, se alulról, illetve édesanyám nem engedi, hogy borotválkozzak intim területen, és őserdőként pedig csak nem mennék oda. Valamint, halálosan félek a vérvételtől, és úgy hallottam, hogy fogamzásgátlóhoz pl. kötelező.
És hallottam egy olyat, hogy ha valaki szűz, akkor végbélen keresztül vizsgálnak. Ez ugye nem igaz? Mert akkor valóban nem megyek..
1. Ha szembejön veled az orvos az utcán, az elég valószínűtlen, bár nem kizárt, viszont halvány lila gőze nem lesz róla, hogy te vagy az, aki 1 héttel korábban ott feküdtél a vizsgálószékben. Annyi nőt látnak el egy nap, hogy nem fog rád emlékezni. De ha netán mégis dereng neki valami, te csak egy páciens leszel a sok közül, nem fog rád sehogyan sem gondolni.
2. Nem alapvető dolog, hogy valaki szőrtelenítsen odalent. Számtalan nő nem szőrtelenít. Az orvos sem ezt nézi. Nem szól azért se, ha szőrtelen vagy, meg azért sem, ha szőrös. Neki az a lényeg, hogy tisztán menjen oda valaki.
3. 16 évesen nem engedtem beleszólást anyukámnak a szőrtelenítésbe. Én már ennyi idősen szőrtelenítettem odalent, nem kérdeztem meg anyukámat. Mondjuk tudta, hogy csinálom, tudta, hogy ez az én dolgom.
4. A vérvételt senki nem szereti, viszont fontos dolgokat lehet belőle kimutatni, ami akár az életedet is megmentheti, ha úgy van. Tehát van, hogy valaki nem szedhet fogamzásgátlót, mert súlyos következményei lennének, ezeket pedig a vérvétellel ki lehet szűrni. Tehát ehhez így kell hozzáállni.
5. Nem, nem igaz, hogy végbélen keresztül vizsgálnak szűz lányokat. Bár ilyen is előfordul. Jó magam is egyszer kórházba kerültem nagyon erős menstruációs görcs miatt 13 évesen. Gondolhatod, hogy szűz voltam és hüvelyen keresztül vizsgáltak, csak nyilván olyan módon, hogy tisztában voltak vele, hogy szűz vagyok.
Én a tavasszal voltam nőgyógyásznál. Életemben először és szűz is vagyok. Nem végbélen keresztül vizsgál nyugi.
és egyébként túl lehet élni . Rendes is volt a doki, próbálta oldani a feszültségemet azzal hogy viccelődött(amivel egyébként csak fel bosszantott de legalább nem féltem :D )
Amúgy meg nem értelek , miért lenne kínos utànna véletlenül összefutni a orvossal. A pàciense voltàl akit megvizsgált . Ennyi.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!