Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászhoz kellene mennem,...

Nőgyógyászhoz kellene mennem, de egyszerűen képtelen vagyok rá. Nem tudok levetkőzni és nem tudom rávenni magam. Mit tegyek? 😢

Figyelt kérdés
2018. júl. 16. 20:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Ez lesz az első? Van már nőgyógyászod? Ha még nincs, próbálj doktornő nőgyógyászt keresni! Hidd el, hogy ez sokat segít! A másik, hogy szoknyát vegyél, hogy amikor ugye le kell venni a fehérneműt, akkor ne kelljen az öltözőből félpucéron kisétálni, az tényleg kellemetlen érzés lehet. A nőgyógyásznál próbálj meg ellazulni (tudom, hogy nehéz), és nem elhúzódni a vizsgálat irányából, mert úgy sokkal jobban fáj. Ha elengeded magad, teljesen tűrhető. Próbálj meg másra gondolni! Gyakorold otthon egy kicsit az ellazulást!
2018. júl. 16. 20:41
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Keress egy olyan orvost, akiben bízhatsz, és jelentkezz be. Vidd magaddal a párod, vagy valamit, ami lefoglal, hogy ne idegeskedj várakozás közben. Ha már behívtak, mennek maguktól a dolgok. Gondolk arra, hogy az orvosodnak ez a mindennapi munkája, tehát megszokta már, ráadásul profi abban, amit csinál. Így biztonságban vagy, és rengeteg problémát elkerülhetsz.
2018. júl. 16. 20:47
 3/11 anonim ***** válasza:
34%
maradj akkor beteg vagy kezeletlen.. nőj már fel és menj el hozzá. akármid is van ott már biztos hogy látott olyan meg rosszabbat is. nő nőgyógyász is létezik amúgy. olyat is lehet választani. de nem fog megölni egyik nemű se.
2018. júl. 16. 20:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, nő nőgyógyászhoz szeretnék mindenképpen menni. Még nem voltam vizsgálaton, csak egyszer volt egy hasi UH-m amit nőgyógyász végzett, akkor is feszengtem. De már muszáj lenne mennem :( egyébként a félelmem alapja egy gyerekkori molesztálás, amiről már próbáltam pszichológussal beszélni de nem igazán segített.
2018. júl. 16. 20:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon izgultam először milyen lesz. Végül nem is volt olyan rossz. Inkább a helyzet, ami a kellemetlen, de nem fog fájni. Az orvosra meg tekints úgy, hogy ez neki munka, ez a dolga.

Én is azt ajánlom szoknyában menj!

Gondolj arra, hogy ha nem mész el, lehet valami súlyos probléma alakul ki, na akkor lenne igazán rossz.

2018. júl. 16. 20:59
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
Igazad van, nőt kell keresni.
2018. júl. 16. 22:02
 7/11 anonim ***** válasza:
59%

Gondolj arra hogy neki ez teljesen rutin, napi több tucat nőt lát így tényleg nem kell szégyenkezni. Mikor az ember ott van valahogy felbátorodik, mikor akartam menni mellbimbó piercinget csináltatni féltem hogy úristen de ciki lesz meg ismerem is a piercert de ott helyben nem érdekelt a dolog.

Az orvos is nagyon fontos milyen, igaz az én dokim férfi de annyira természetesen viselkedik hogy megesett miközben épp a méhszájamról vett mintát elkezdett az öltözködésemről kérdezgetni (feketében járok őt meg nagyon érdekli a goth stílus így volt hogy vizsgálat után vagy fél órát még ott kérdezgetett) kicsit fura volt de poén.

Neki ez ugyanolyan munka mint egy manikűrösnek más körmét festeni.

2018. júl. 17. 17:41
 8/11 A kérdező kommentje:
Kértem péntekre időpontot egy hölgy dokihoz, majd meglátjuk :(
2018. júl. 18. 10:59
 9/11 A kérdező kommentje:
Kedves volt a doktornő, és nem volt olyan ijesztő, viszont kiderült valami és most emiatt félek. Köszönöm a válaszokat!
2018. júl. 20. 18:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Na az első traumán túl vagy :)

Meg szabad kérdezni mitől félsz?

Ha látott "valamit" az még nem jelent sokat, most gondolom vett mintát, azt elküldte laborba, ott majd megmondják.

2018. júl. 22. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!