Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak, ha kéne mennem...

Mit csináljak, ha kéne mennem nőgyógyászhoz, de nem merek? 16/L

Figyelt kérdés

Kéne mennem nőgyógyászhoz, azt most nem részletezném, hogy miért, de tudom, hogy valami nem oké. Ennek ellenére mégsem merek elmenni. Oké, mondhatjátok, hogy de hát mennyi puncit látott már előttem, oké, de milyen kínos lesz, ha az utcán összefutok az orvossal, és tudom, hogy ő már látott alulról. Egyébként más téren nem vagyok ennyire szégyenlős, sőt.. És a dolgot nehezíti, hogy senki nem látott még se meztelenül, se alulról, illetve édesanyám nem engedi, hogy borotválkozzak intim területen, és őserdőként pedig csak nem mennék oda. Valamint, halálosan félek a vérvételtől, és úgy hallottam, hogy fogamzásgátlóhoz pl. kötelező.

És hallottam egy olyat, hogy ha valaki szűz, akkor végbélen keresztül vizsgálnak. Ez ugye nem igaz? Mert akkor valóban nem megyek..

2018. aug. 21. 15:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egészen kicsi gyerekeket vizsgálnak csak végbélen keresztül. Váladékot tud venni egy pálcával is. Menj gyerek, tini nőgyógyászatra, ne a felnőtt rendelésre.
2018. aug. 21. 21:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Miért nem keresel női dokit?
2018. aug. 24. 18:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Voltál?
2018. aug. 30. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!