Segítséget? Szeretnék kérni! A feleségem 21 éves
császár metszéssel lett meg a kislányunk 2018 08 18. Mai
napig lázas magas lázrol beszélek 38 39 40?
Figyelt kérdés
Aki tud segiteni informacioval barmi ilyesmirol tud hogy mi lehet kerem jelezzen!!!!
Nem seb láza van nem.tej láza egeszég ugyi kaparason eset at inekciot kap napi 3 4 kb
Infuzió folyamatos nem tudjuk mi a gond az orvosok sem tudnak semmi vagy hát nem mondanak nem tudják mi ez.
Avért vettek hogx ki tenyésszék 3 4 nap az eredmény nagyon aggodunk.
#Láz Betegség Császármetszés
2018. aug. 26. 19:18
1/7 anonim válasza:
Ha jól értem, még kórházban van. Figyelnek rá, nyugi! 😊 Egyébként valószínűleg a kimerültség miatt van, plusz a gyermekágyas osztályon tuti fűtenek most is. Rendbejön!
2018. aug. 26. 19:22
2/7 anonim válasza:
Az első 2 válaszoló elmehet oda,ahova gondolom! Méghogy fűtenek...persze..
Nem vágták át a méhét? Nem sérült a bele,húgyhólyagja? Széklete,vizelete nem véres? Biztos,hogy nem maradt benn semmi? Ezeket lenne jó tudni....!!
2018. aug. 26. 20:49
3/7 anonim válasza:
#3, nem értem, miért kell a feszültséget generálni. Nálunk a gyermekágyon 30 fok volt decemberben, akárhogy szenvedtünk, mert a babák miatt “kell”. Mivel kint 16 fok van ma, biztos vagyok benne, hogy fűtenek.
2018. aug. 26. 21:08
4/7 anonim válasza:
Szerintem valami fertőzés lehet. Az orvosával kell konzultálni. Nagyon sajnálom a feleséged, mert maga a műtét is nagyon kellemetlen. Nekem két császárom volt, és a legmagasabb láz utána 38 C fok volt. Jobbulást kívánok neki!
2018. aug. 26. 21:18
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat kivéve azt a aki még ilyenkor is kritizál.!!!
2018. aug. 26. 23:07
6/7 anonim válasza:
Azért bammeg,mert 1részt nem fűtenek. Másrészt pedig láz fűtéstől nem alakul ki. Nem is tudom,hogy gondoltad..
2018. aug. 27. 07:51
7/7 anonim válasza:
Persze, lázas... nekem is volt 38 fokos a testhőm, a mostani 32 fokban.
Nyugi, kérdező, ha "maradt volna" benne valami, akkor már ott elvérzik a szülőszobán gyeremkágyas megfigyelés alatt, mert nem tud összehúzüdni a méh.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!