Félek elmenni nőgyógyászhoz. Mit tudnátok javasolni?
Nagyon félek elmenni nőgyógyászhoz , pedig már kellene , mert majdnem egy éve élek szexuálisan aktív életet , illetve jó lenne a szűrés is.
Azok ellenére , hogy tudom , hogy hülyeséget csinálok azzal , hogy húzom az időt , mégsem tudom rávenni magam .
Van pár eléggé befolyásoló múltbéli dolog , ami még jobban gátol ebben.
Attól is nagyon félek , hogy pánikrohamot váltana ki belőlem.
A kérdésem pedig az lenne , hogy szerintetek hogy tudnám rávenni magam ,hogy elmenjek ?
Ha nagyon szégyenlős vagy akkor próbálj nő orvost keresni és magánrendelésre menni,akiről tudod hogy a vizsgálat egy elkülönített vizsgálórészben történik ahol csak az orvos megy be,tehát az asszisztens sem fog oda látni,vagy olyan orvost keresni ahol eleve nincs asszisztens.
A barátnőim is mind olyan orvoshoz mentek el ahol csak az orvos van jelen,én is.
Készülj fel és nézz utána annak is hogyan zajlik a vizsgálat,hogy ne érjen semmi váratlan.Hosszú felsőbe vagy tunikába célszerű menni mert amikor le kell alul vetkőzni akkor az mégis amíg nem fekszel fel az ágyra takar.
Az orvos beszélgetéssel indít,ott elmondod mi miatt jöttél.Kicsit beszélgettek pl hogy van e gond,mikor menstruáltál először.Ha nagyon félsz akkor akár azt is elmondhatod és lehet még megértőbb lesz és óvatosabb.
A legtöbb orvosnak neten fent van akár képekkel a rendelője és az árlista is.10-15.000 ft a rákszűrés.De évi egyszer belefér.
Beszélgetés után megkér az orvos menj a vizsgálóágyhoz és ott alul vetkőzz le.Bugyi,nadrág lekerül,zokni marad és felfekszel az ágyra.Az ágyon vannak lábtartók arra felrakod a lábad és szépen fenékkel az ágy vége fele kell lecsúszni!
Na jön a lényeg:Ne sztk-ba menjél!!!Ott hallottam olyat ahol egyből a vetkőzőbe küldtek be,gondolj bele alul semmibe levetkőztél és egyből úgy kellett az orvos elé menni és beszélgetni vele.
Tehát menj magánba és néz utána hogyan zajlik ott a vizsgálat.
Ha már az ágyon fekszel jön az orvos,kesztyűt húz,zselét ken az ujjára és 1-2 ujjal a hüvelybe nyúl,na érdekes mert többen is írták ez a rész ami tök kellemetlen és aminél kicsi feszülést éreznek belül,közben a másik kezével végig nyomkodja a hasad.Majd kihúzza az ujját az orvos és a hüvelybe kacsát behelyezi és a kacsa száján(ezzel tágítja a hüvelyt,ez nem fáj) keresztül sejtmintát vesz és kész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!