Mikor kell elmenni nőgyógyászhoz, ha még szűz vagyok?
#2ugy ertem,hogyha a doki valoban felelossegteljes es oszinte...mert vannak olyan dokik eleg sokan akik latjak hogy mi van csak direkt nem mondjak vagy abszolut nem latjak ami ott van,mert azt se tudjak hogy meg s mint vannak a dolgok.
Ismerek olyan not aki ikreket vart es az ultrahangon nem tudta megallapitani hogy egy v ketpetejuek,pedig latszott eroteljesen a magzatburok..
Hát 1-2 évet ha akarsz még várhatsz hogy elmenj orvoshoz de azért 22-23 éves korodra hiába leszel még szűz tegyük fel,szerintem menj el orvoshoz majd.
Tök jó hallani hogy nem mindenki dobja oda magát 15-16 évesen mindenkinek.
Köszönöm a válaszokat :)
1. válaszoló, milyen megnyugtató :"D
5.-nek: Ízlések és pofonok, én nem tartom magam jobbnak magam másoknál, mert még 20 évesen se jutottam el odáig, hogy valaki lefeküdjön velem. Meg szerintem semmi baj nincs azzal, ha valaki 15-16 évesen is szexuális életet él, ha tudja, hogy kell normálisan védekezni és nem orrba-szájba csinálja mindenkivel, csak azzal, akit szeret. Nem lesz automatikusan mindenki rib4nc, ha ennyi idősen már nem szűz.
Szivi :) :D
Tudom,ezert keresek en is total megbizhato dokikat. :D
Ez a mai vilag..
Off: Szerintem azért igen is szomorú hogy 15-16 évesen már szexel,ahhoz nagynak érzi magát közben meg hallani az anyukáktól milyen lusta,önállótlanok a gyerekeik,akit csak tudnak kihasználnak,szülőket,nagyszülőket stb.Ha a szexhez nagy,akkor ahhoz is legyen nagy hogy önálló legyen,ne anyuci csináljon mindent helyette.
15-16 évesen elkezdi a szexet és mire 20-23 éves lesz hány fiúval lesz majd együtt.Pont a laza erkölcs miatt jutottunk oda ahol vagyunk.
Mi már 11-12 évesen az egész házat kitakarítottuk hogy ezzel segítsünk szüleinknek és rendszeresen,nem hébe-hoba,13-14 évesen vasaltunk,5-6 osztályos korunkra a tankönyveinket magunk kötöztük nem anyuci,középiskolás korban elmentél egyedül orvoshoz ha fájt a torkod,nem mint a dedóba anyuci cipelt el 18 évesen is,csak 10 éves korodig lehetett a szülő táppénzen a gyerekkel,ki vett egy szabit a szülő elvitt orvoshoz,te meg szépen el voltál egyedül otthon és senki nem melodrámázott mint most,most 12 éves korig lehet a szülő otthon a gyerekkel aztán sírnak-rínak még ha egy kis torok fájás is van,jaj a gyerek egyedül van otthon,vicces,a fiúk általános iskolás fejjel lenyírták a füvet,középiskolás korunkba már magunk csomagoltunk a szendvicseinket, nem anyucival csináltattuk meg.
A szexhez nagynak érzik magukat,meg hogy drága mobil,tv és minden meglegyen,de ahhoz hogy ne mással csináltassanak meg mindent maguk helyett ahhoz nem.Aki panelban lakik az is rinyál ha csinálni kell valamit,pedig 49-60 m2 területről beszélünk.
#9 Teljes mértékben igazad van.Nem tudom miért olyan nagy dolog valakinek a mai világban,ha szexel valakivel,már minden közösségi oldalra kiteszik.Nem az zavar ha van párja,hanem amit művelnek,ezzel elrontják a világot.
Ezért nagy a világ több területén a szexrabszolgaság,mert ezt kínálják a tapasztalatlan hülye tyúkok,akik csak azt tudják csinálni.
Azt sem értem miért csinálnak úgy sokan,hogy szex nélkül nem lehet élni,mintha mondjuk víz nélküli életről lenne szó?Miért olyan "sürgős,fontos" hogy már lekerüljenek a "szűzlistáról"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!