Vékonyszálú, hamar zsírosodó hajra valami praktika vagy sampon? (Bővebben lent)
Megmosom a hajamat,1 napig szép de másnapra kénytelen vagyok összefogni mert zsíros lesz. Tudnátok ajánlani valami hajmaszkot vagy sampont vagy bármi ilyesmit ami esetleg jó lenne a hajamra?
Igyekezek nem minden nap hajat mosni...
Most furin fogsz nézni de ömm...nekem is ilyen a haj típusom, egy darabik tűrtem aztán át álltam a sampon nélküli életre, és így sokkal kevésbé zsírosodik.
(A sampon nélkül, nem azt takarja, hogy nem mosok hajat,hanem mosok, csak más anyagokkal,nem pedig rendes samponnal)
Milyen sampont használsz amúgy?
Van a Baleanak egy termékcsaládja. Ha megveszed a hajmosás előttit, a sampont, és a balzsamot, akkor 1800ft lesz mindössze. És nagyon jó. Dettó olyan a hajam, mint neked, és 2 nappal kitolta a mosást.
A hajmosás előtti tégelyes, radírozós pakolás, utána sampont, a végére meg jöhet a balzsam.
Ez az:
A mosás előtti nagy tégelyes (1000ft). A balzsam is ilyen zöld csomagú. Egy helyre rakják őket általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!