Menstruáció késleltetése hogyan?
Szeptember 3.-án operálni fognak és pontosan az nap kellene megjönnie, és menstruálva nem mehetek. Ha most elhalasztjuk az operációt akkor csak jövöre ilyenkor mehetek újra. A nőgyógyász nem mer felírni késleltető gyógyszert, mivel erekre fognak operálni és fél attól hogy trombózist kapok. Mikor annó operáltak akkor a doki mondta hogy akár fogamzásgátlót is szedhetek de ettől függetlenül a nőgyógyászok nem mernek felírni. A női orvos el küldött érorvoshoz és a legközelebbi érorvos hozzánk éppen szabadságol. Akihez járok orvosokhoz több,mint 1 órára vannak tőlem tehát hozzájuk való eljutásom nem a legkönnyebb és az sem biztos hogy tudnak fogadni a közel jövőben mert mindig sokáig kellett várni az időpontokra..
Valakinek esetleg valami ötlete hogyan lehetne? Nagyon fontos lenne legalább ha 2 nappal később jön meg az is nagyon jó csak ne 3.-án és 4.-én.. Gondolkodtam, hogy elkezdek citromos vizet inni napi 2l hátha segít de nem tudom :(
Köszönöm szépen.
Es a legrosszabb az hogy sosem pontos és igy annyira kiszámíthatatlan..:(
Menstruácio előtti pár naptól diéta. Se cukor, se fehér liszt, se hús.
Nem szándékos volt, csak mellékhatásként ezt tapasztaltam... én mondjuk nem örültem neki :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!