Menstruacio kesleltetese?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Most hetvegen mennenk nyaralni, viszont valoszinu akkor fog megjonni a menszeszem. Az lenne a kerdesem, hogy mivel fogamzasgatlot szedek, benne vagyok a het napos szunetben, de az utolso tablettat tegnapelott vettem be. Ha tovabb szedem a fogamzasgatlot, akkor kitolhatom, hogy ne hetvegere jojjon meg? Csak tegnap nem vettem be a tablettat, most mennek kivaltani. Olvastam a neten, hogy a 21. nap utan a tablettat tovabb lehet szedni max het napig, hogy a menstruaciot kesleltessuk. Az hogy tegnap nem vettem be befolyasolja majd? Legyszives segitsetek!2018. máj. 30. 13:30
1/1 anonim válasza:
Ha már tegnap nem vetted be, akkor most hiába kezded el az új levelet, a "kihagyott szem" miatt jelentkezhet vérzés. Máskor gondolkodj előre. Mostmár tartsd meg a szünetet, és utána szedd a gyógyszert úgy, ahogy kell. Egyébként a tájékoztató biztosan írja, hogyan lehet késleltetni a megvonásos vérzést (merthogy fogamzásgátló szedése alatt nincs menstruáció).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!