Menstruáció késleltetése?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy Yasminelle fogamzásgátlóval késleltethető-e a menzesz 2x egymás utan? Mar 3 éve szedem folyamatosan, de ezt meg nem próbáltam idáig. Tudom hogy hogyan kell, csak a kerdes az, hogy nagy gond-e ha 2 menzesz kimarad? Köszönöm! 23/L#Yasminelke
2016. júl. 9. 19:44
2/5 anonim válasza:
Igen, gond.
Csak bizonyos problémák esetén szokta orvos ajánlani, amikor fontos, hogy ne jöjjön meg. Pl. endometriózis. De ez orvosi javaslatra, orvosi ellenőrzés mellett történik.
Csak úgy nem szabad ilyennel kísérletezni.
3/5 A kérdező kommentje:
De a betegtájékoztatóban az all, hogy nem gond, es ellenőrzés nélkül lehetséges.
2016. júl. 9. 21:16
4/5 anonim válasza:
3: Olvasd el még egyszer!
Azt írják a betegtájékoztatóban, hogy lehetséges a menstruáció késleltetése, de nem javasolt.
Olyan esetről meg nem is írnak, hogy 2x egymás után.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Beszéltem az orvosommal, es az mondta, hogy 3-4 havonta 1x gond nélkül lehet a gyógyszer tovább szedésével késleltetni, de 2x egymás utan valóban nem ajánlott, mert lehet pecsetelo vérzés.
2016. júl. 10. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!