Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Eléggé fáj, mit tudnék csinálni?

Eléggé fáj, mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma Délelőtt jött meg a mensim. ( nem először). Nagyon fáj a hasam. Gyógyszer nincs itthon. Mit tudnék csinálni?

Tudom hogy hülyén fog hangzani de nincs itthon üres palack :D

Úgyhogy a melegvizes palack kilőve!

Gyors válaszokat kérek, nagyon fáj!

Lehetőleg nők válaszát várom.

Valami ötlet hogy ne fájjon ennyire?

Köszönöm szépen 😘

2018. aug. 12. 13:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Aszpirin, vagy Kalmopirin csak van otthon nálatok. Egyébként a legjobb fájdalom csillapító ennek a hatóanyaga, mert az 9sszehúzó hormon ellen hat.
2018. aug. 12. 17:34
 12/17 A kérdező kommentje:

Mondtam.

Minden elfogyott mert a tesom most volt beteg, és még nem lett véve.

Amugy mostmár jobb, találtam Otthon valami gyógyszert. Valami szopogatós nurofen :/

Bevetem egy ideig jó volt aztán megint fájt.

2018. aug. 12. 20:08
 13/17 A kérdező kommentje:

Vasalóval felmelegítettem egy Vastagabb tötölközőt és a hasamra tettem, azóta jobb.

Nagyon Köszönöm a válaszokat 😍😘

2018. aug. 12. 20:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Kifogások helyett megoldást kéne keresni!
2018. aug. 13. 10:29
 15/17 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de semmi rossz szót nem írtam, ezek nem kifigások, ezek tények!
2018. aug. 13. 12:19
 16/17 anonim ***** válasza:

9. vagyok

Én úgy csináltam régebben a vasalózást, amikor hirtelen görcsöltem be, és még nem hatott a gyógyszer, hogy a nem túl forróra melegített vasalót egyszerűen ráraktam a hasamra terített törölközőre. Azt érzi az ember, hogy mikor túl forró, mikor jó. Amikor már lehűlt annyira, hogy melegebbet kívántam, akkor bekapcsoltam pár másodpercre, és így megint pár percig tök jó volt. Szóval így nem hűl ki olyan hamar a has, mint egy melegített törölközővel.

És egy másik tapasztalat: ha derékba, azaz hátra is sugárzik a fájdalom, ott is célszerű melegíteni, tehát felváltva has és derék. Gyógyszertől függően fél óra, max. egy óra, amit ezzel eltököl az ember.

Hosszabb időre viszont nem igazán javasolnám, mert általában így is kipirosodik a bőr egy picit a melegtől.

Meg nagyon vigyázni kell, hogy ne égesd meg magad véletlenül se.

2018. aug. 13. 13:09
 17/17 A kérdező kommentje:

#16-os

Köszönöm szépen!

Azóta már nem görcsölök,

De legközelebbre Jól jön majd

2018. aug. 13. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!