Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Orvoshoz kell mennem, mert...

Orvoshoz kell mennem, mert összeszedhettem vmi fertőzést és néha-néha vérezgetek is hóközben, de eléggé ideges vagyok, mert még nem voltam nődokinál. Mit fog csinálni?

Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:

beültet a székbe,és betesz egy kacsa nevezetű dolgot,amit teker(vagy mit csinál vele)és annak szétmegy a "csőre" ezzel kitágít,és bekukkol.nagyjából ennyi a gázos része.de nem vészes.inkább kellemetlen,hogy egy idegen (nálunk egy jo 50es)férfi kukkerol oda!

de menj el mindenképpen.

2009. febr. 10. 19:07
 2/4 A kérdező kommentje:
És vérvételre is fog küldeni?
2009. febr. 10. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem kell idegeskedned. Én 18 évesen voltam először szűzen nőgyógyásznál, úgy, hogy gyerekkoromban volt egy furcsa balesetem, ezért meg kellett műteni a hüvelyem, és a végbelem, ezért nagyon féltem az egésztől. Nálam jobban nem hiszem, hogy bárki rettegett volna. De felesleges volt. Az orvos nagyon kedves volt, nem éreztem azt, hogy kényelmetlen lenne beszélnem a problémáimról. Pár alap kérdést tesz fel. Mikor menstruáltál először, mikor utoljára, élsz-e szexuális életet, mivel védekezel. Aztán kiküld egy kis szobába levetkőzni, vagy paraván mögé, ez helyenként változó. Leveszed a nadrágodat, a bugyidat, aztán behívnak. Felfekszel az asztalra, ő majd segít úgy elhelyezkedni, hogy a legmegfelelőbb legyen a vizsgálathoz. Kézzel áttapintja a nemi szerved kívülről. Utána beteszi a kacsát (ha rendes a doki, akkor langyos vízzel felmelegíti, így nem kényelmetlen), aztán vesz kenetet, amit én nem éreztem. Utána kiveszi a kacsát, és felnyúl egy-vagy két ujjal a hüvelyedbe, a másik kezeddel meg megnyomkodja a hasad. Nekem ez volt a legrosszabb része, de ez is túlélhető. Én el sem hittem, hogy ettől féltem ennyire. Biztos sokat számít az orvos személye, és nekem szerencsém volt, mert az sztk-ban kifogtam egy nagyon rendes dokit. Ja és vizsgálat után visszaküld felöltözni, utána meg megbeszélitek a teendőket, megkapod a leletet. Ha nem szeretnél félig meztelenül elmenni az asztalig, akkor vegyél fel szoknyát, azt nem kell levetni. Bár szerintem felesleges, miután felfekszel, úgyis kitárulkozol. Az, hogy elküld-e vérvételre majd kiderül. Ha már régebb óta menstruálsz, akkor a hóközbeni vérezgetés miatt lehet, hogy elküld vérvételre, hogy megnézzék a hormonokat.

Remélem segítettem. Hidd el érdemesebb minél előbb elmenni, ha gond van. És nem kell félni. Persze van kellemesebb hely is a földön, de én inkább megyek 5-ször nőgyógyászhoz, mint egyszer fogorvoshoz. Sok bátorságot!

2009. febr. 10. 19:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi...kicsit megnyugodtam...de még azért kell egy kis szurkolótábor mögém lelki támasznak =)
2009. febr. 10. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!