Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy vérezgetek?

Figyelt kérdés

A múlt héten pénteken vettem be az utolsó fogamzásgátlót. Normális esetben hétfőn kellett volna megjönnie. Mivel éppen péntektől külföldön vagyok 10 napot ées sokat utazgatok, arra gondoltam, hogy ha elkezdem a köv. csomag fogamzásgátlót szedni, akkor késleltetem a periódusomat 10 nappal, a kényelmetlenségek elkerülése végett.

(Régen főiskolai éveim alatt csináltam hasonlót, akkor a nőgyógyász mondta, hogy lehet hébe-hóba ilyet mellékhatások nélkül)

A múlt hét péntekétől folyamatosan barnás vérzésem van. nem vészes, nem fáj semmim, éppen hogy csak mindig kell egy kis betét.

2011. febr. 12. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Az az oka, hogy a szervezetednek marhára nem tetszett, hogy el akartad tologatni a vérzésed. Előfordul. Bnőm ilyen akciónál egy egész levelet végigvérezgetett.
2011. febr. 12. 20:35
 2/5 A kérdező kommentje:
DE AZ AZ ÉRDEKES, HOGY A SZERVEZETEM MÉG PÉNTEKEN NEM TUDTA, HOGY ÉN MÁSNAP BE SZERETNÉK VENNI EGY TABLETTÁT. PÉNTEKEN VETTEM BE A CIKLUS UTOLSÓ TABLETTÁJÁT ÉS MÉG PÉNTEKEN ELKEZDŐDÖTT A BARNÁS VÉRZÉS.
2011. febr. 12. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Mióta szeded? Lehet már nem megfelelő a tabi hormontartalma. Amúgy légyszíves kapcsold ki a caps lockot, mert szörnyen idegesítő:)
2011. febr. 12. 20:43
 4/5 A kérdező kommentje:

kikapcsoltam, bocs, nem vettem észre:(

több mint 5 éve szedem, soha nem volt gondom vele.

2011. febr. 12. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát akkor most lehet megunta a szervezeted. 5 év után előfordul az ilyen. Menj vissza az orvosodhoz.
2011. febr. 12. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!