Eléggé fáj, mit tudnék csinálni?
Sziasztok!
Ma Délelőtt jött meg a mensim. ( nem először). Nagyon fáj a hasam. Gyógyszer nincs itthon. Mit tudnék csinálni?
Tudom hogy hülyén fog hangzani de nincs itthon üres palack :D
Úgyhogy a melegvizes palack kilőve!
Gyors válaszokat kérek, nagyon fáj!
Lehetőleg nők válaszát várom.
Valami ötlet hogy ne fájjon ennyire?
Köszönöm szépen 😘
Hát akkor most lehet hogy neked meg ez fog nagyon hülyén hangozni, de szexelj.
Ha esetleg még nem hallottál róla, hogy miért mondtam ezt most komolyan, akkor szívesen leírom a saját tapasztalatom privátban.
Pici mozgás esetleg segíthet.
Amúgy az orgazmus sem hülyeség, amit az első válaszoló írt, nem feltétlen kell partner se hozzá.
Melegvizes palack helyett pedig akár egy zokniba/párnahuzatba stb.tenni rizst vagy babot, sütőben vagy mikróban meg lehet-persze óvatosan - melegíteni.
2.válaszoló
Köszönöm a választ
3.válaszoló
Faluban lakunk és a Patika vasárnap csak délig van nyitva 😪
Viszont kipróbálom a hajszárítósat.
Köszönöm a választ
Ja és a 2.válaszolónak írom hogy:
Ilyenkor mensi alatt rettenetesen undorodom a szexuális élettől 😫😫.
Még önkielégítés formájában is
Az Egyik szomszédommal k__vára utáljuk egymást 😂
A másikak nyaralni vannak
Velünk szembe a szántóföld van
A többi embert nem ismerem és őkse engem
Pedig ha régebben bevált a melegvizes palack, akkor a hajszárítónak is jónak kellene lennie... Vagy a vasalónak, természetesen nem közvetlenül a bőrre téve, hanem egy réteg ruhán keresztül, pl. törölköző. A meleg a lényeg ugyanis, ami enyhíti a görcsöket.
Mindegy, amit még tudok: igyál meg egy fél deci erősebb likőrt (pl. bonbonmeggy, cherry brandy, konyak - bármit, ami van otthon); vagy ha esetleg bírod, akkor egy 3-4 cl erősebb pálinkát. Percek alatt hat, és elég hosszú időre. Ha szükséges később, akkor ismételd meg. :D
És tanulj az esetből: gyógyszer mindig legyen otthon. Egy sima fájdalomcsillapító bármikor, bármire kellhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!